Winnaar Finding Teddy prijsvraag
04 Jan 2015 door Sneaker
We hadden een bliksem prijsvraag waarmee je Finding Teddy kon winnen. Je hoefde ons alleen maar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Iedereen bedankt voor de wensen en het meedoen. De winnaar is Marco Temeer.<br /><br />Wij wensen je alvast veel speelplezier toe.
| Berichten: (1)


Gelukkig Nieuwjaar
02 Jan 2015 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gelukkig, gezond en vooral avontuurlijk 2015 toe. Hoe beter te beginnen dan met een gratis adventure. Dus doe snel mee met onze Finding Teddy prijsvraag. Morgenavond na twaalf uur maken we de winnaar bekend.
| Berichten: (0)


Prijsvraag Finding Teddy
27 Dec 2014 door Sneaker
Op de derde kerstdag lag er tussen de sneeuw nog een klein cadeautje voor de bezoekers van onze site. Een exemplaar van Finding Teddy. Ga naar de prijsvraag pagina en doe snel mee want 2 Januari maken we de winnaar al bekend.
| Berichten: (0)


Fijne kerstdagen
25 Dec 2014 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid.

Gaan jullie nog iets bijzonders doen met kerst of hebben jullie nog iets moois gekregen. Laat het ons weten op ons forum.
| Berichten: (0)


Winnaars verjaardagsprijsvragen
20 Aug 2014 door Sneaker
De verjaardagsprijsvragen zijn afgelopen. We willen iedereen bedanken voor het meedoen en het toesturen van de mooie felicitaties. Dat we jullie nog vele jaren als bezoekers op onze site mogen verwelkomen. <br /><br />Tijd om de winnaars bekend te maken. Als eerste de drie winnaars van het tiende Carol Reed spel, Bosch's Damnation. <br />- Chris Leijser<br />- Elise Rutten<br />- Marlies van der Schoor<br /><br />Daarnaast hadden we ook nog een prachtige pakket bestaande uit tien adventures die wij gedurende ons bestaan gereviewd hebben. Slechts eentje kon met dit pakket aan de haal gaan. Die winnaar is Winny Hamelberg geworden.<br /><br />We wille jullie van harte feliciteren en wij wensen jullie alvast veel speelplezier toe.
| Berichten: (0)


Nieuwe aankondigingen
12 Jul 2014 door Sneaker
Er zijn twee nieuwe games aangekondigd.

Als eerste is er Telltale Games die na het succes van hun "vergaming" van The Walking Dead serie nu een nieuwe serie onder handen gaan nemen genaamd Game of Thrones. Veel is er nog niet bekend gemaakt, maar op de offici�le site is er al een teaser te bekijken.

Als tweede komt Wadjet Eye Games met de aankondiging van A Golden Wake. Samen met Grundislav Games (Ben Jordan) proberen ze deze adventure in de herfst van 2014 voor de PC uit te brengen. Het spel speelt zich af in Florida gedurende The Roaring Twenties. Hier volgen we een normale man genaamd Alfie Banks die de kans krijgt om steenrijk te worden. Maar met de Grote Depressie en een orkaan in het vooruitzicht is dat nog niet zo makkelijk. Op de offici�le site kan je alvast wat screenshots bekijken.
| Berichten: (0)


Dag 7: Prijsvraag 10 Adventures pakket
03 Jul 2014 door Sneaker
We sluiten de verjaardagweek af met nog een prijsvraag. Omdat we 10 jaar bestaan geven we 10 spellen weg die we in de loop der jaren gereviewd hebben.

Het gaat om de volgende titels:
- Alter Ego
- Deponia
- Dracula Origin
- Mata Hari
- Post Mortem
- Scratches: Director's Cut
- Still Life
- The Dark Eye: Chains of Satinav
- The Journey Down: Chapter 1
- Trauma

Wat moet je doen om dit pakket te winnen. Ga naar de prijsvraagpagina en stuur ons een mail met de reden waarom jij dit pakket zou moeten winnen.

De andere prijsvraag waarin je kans maakt op 1 van de 3 exemplaren van Bosch's Damnation, loopt ook nog steeds. Je kan aan beide prijsvragen deelnemen tot en met 19 Juli.
| Berichten: (0)


Dag 6: Review Lost: Via Domus
30 Jun 2014 door Sneaker
Iets later dan gepland hebben wij in onze verjaardagsweek een review van Lost: Via Domus voor jullie. Deze adventure is gebaseerd op de populaire tv serie Lost. In deze adventure kom je bekende karakters en locaties uit de serie tegen wanneer je als Elliot Maslow probeert om je geheugen terug te krijgen na een vliegtuig crash op een tropisch eiland.

Is dit een adventure waar alleen fans van de serie van kunnen genieten? Of kunnen mensen die de serie nog nooit gespeeld hebben ook met dit spel uit de voeten? Je leest het in onze review. De afbeeldingen proberen wij zo spoedig mogelijk toe te voegen.
| Berichten: (1)


Dag 5: Interview Mikael Nyqvist - Revisited
26 Jun 2014 door Sneaker
Op dag vijf hebben wij een interview met Mikael Nyqvist voor jullie in petto. Wij hebben hem en zijn vrouw jaren geleden al eens ge�nterviewd. Dit interview kan je hier teruglezen. In de loop der jaren is er echter genoeg gebeurd en ondertussen viert ook Carol haar tiende verjaardag. Tijd dus voor een nieuwe interview.

Klik hier om het Engelse interview te lezen. De afbeeldingen en de Nederlandse vertaling van het interview proberen wij zo spoedig mogelijk toe te voegen.
| Berichten: (0)


Dag 4: Review Memoria
24 Jun 2014 door Sneaker
Memoria gaat verder waar The Dark Eye: Chains of Satinav ophield. Nuri is veranderd in een vogel, en hoewel de wereld gered is, wil Geron nog een ding doen: Nuri terugveranderen. Gelukkig heeft hij gehoord dat er iemand is die in ruil voor het oplossen van een raadsel een toverspreuk wil geven waarmee dat zou kunnen.

Het eerste deel werd door Vanya goed beoordeeld. Is het tweede deel een verbetering? Lees Vanya's review om daar achter te komen.
| Berichten: (0)


Dag 3: Review The Dark Eye: Chains of Satinav
23 Jun 2014 door Sneaker
Op dag drie hebben we een review van The Dark Eye: Chains of Satinav. Hierin spelen we Geron die als kleine jongen ooit werd hij aangewezen door een kwaadaardige profeet die in zijn dorp op de brandstapel ter dood werd gebracht. Als jaren later allerlei onheil plaats begint te vinden weet de bevolking zeker dat Geron de schuldige is.

Of dit een spannende adventure oplevert, kan je lezen in Vanya's review.
| Berichten: (0)


Dag 2: Review Bosch's Damnation
22 Jun 2014 door Sneaker
Wij zijn dit jaar niet de enige die ons tienjarig jubileum vieren. Ook de Carol Reed Mystery serie vierde dit jaar het tiende deel in de serie. In Bosch's Damnation wordt Carol benaderd door George, schoonmaker en hulp van de zoon van Zweedse ingenieur, entrepreneur en avonturier Malte Stierngranat. De hele familie is verdwenen. Carol gaat op onderzoek uit. Net op het moment dat het onderzoek vast lijkt te lopen, wordt het vriendje van Maltes kleindochter dood gevonden.

Dit is het eerste spel in de serie dat zich afspeelt in de winter. Is dat genoeg om het tiende deel tot het beste van de serie uit te roepen. Je leest het in onze review.
| Berichten: (0)


Dag 1: Adventure Island is jarig!!!
21 Jun 2014 door Sneaker
Het is weer 21 juni en dat betekent feest. Adventure Island is tien jaar oud geworden. Zoals ieder jaar gaan we dit natuurlijk weer een week lang vieren met iedere dag nieuwe artikelen en natuurlijk cadeautjes.

Dit jaar kunnen jullie kans maken op de nieuwste adventure uit de Carol Reed Mystery serie, Bosch's Damnation. Je hoeft ons alleen maar te feliciteren. Dus ga snel naar onze prijsvraagpagina en doe mee.
| Berichten: (0)


Grim Fandango Remastered aangekondigd
12 Jun 2014 door Sneaker
De E3 is weer van start gegaan. Op de grootste game beurs van het jaar worden gamers lekker gemaakt met trailers en demo's van spellen die we de komende tijd kunnen verwachten. Ook het adventure genre laat ook van zich horen en hoe.

Grim Fandango keert terug. Tim Schafer komt met een geremasterde versie van deze klassieker die momenteel alleen voor de Playstation 4 en de PS Vita is bevestigd. Andere platformen moeten nog besproken worden. Momenteel zal dit echter een Sony exclusive worden.

Mocht je nog niet bekend zijn met Grim Fandango, lees dan snel onze review van de PC versie van deze klassieker.
| Berichten: (0)


Fijne Paasdagen!
20 Apr 2014 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island willen wij iedereen hele fijne paasdagen toewensen!
| Berichten: (1)


Twee nieuwe releases
30 Mar 2014 door Sneaker
Er zijn weer twee nieuwe adventures uitgekomen. We beginnen op de PC met het tiende deel in de Carol Reed serie met Bosch's Damnation. In 1994 overleed de Zweedse ingenieur, entrepreneur en avonturier Malte Stierngranat en werd begraven in de door hem ontwikkelde piramide. Op een koude winterdag wordt Carol benaderd door George, schoonmaker en hulp van Maltes zoon Erik en zijn familie. De hele familie is verdwenen. Carol gaat op onderzoek uit. Net op het moment dat het onderzoek vast lijkt te lopen, wordt het vriendje van Maltes kleindochter dood gevonden.

Dit zal het eerste spel in de serie worden dat zich zowel in de zomer als in de winter afspeelt en is vanaf nu te koop op de offici�le site van de makers. Daar is ook een demo te downloaden.

Voor de tweede nieuwe adventure moeten we naar de Nintendo 3DS. Twee grootheden die de handhelds van Nintendo al jaren onveilig maken komen nu samen in een eigen game. In Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney komen zowel Phoenix Wright en Maya als Professor Layton en Luke in aanraking met een jong meisje genaamd Espella. Ze luit het begin in van een groot avontuur waarin je je hersens moet pijnigen om pittige puzzels op te lossen en goed moet opletten om leugens op te pikken uit de verklaring van een getuige.

Het spel is direct te verkrijgen als download titel in de Nintendo eShop, maar ook in de winkels als retail uitvoering.
| Berichten: (0)


Help ontwikkelaars hun adventures maken (crowdfund-nieuws)
14 Mar 2014 door Vanya
Waarschijnlijk heb je er al wel van gehoord, maar toch in het kort een uitleg: Kickstarter en IndieGoGo zijn crowdfunding-sites. Ontwikkelaars van spellen, maar ook schrijvers, dansers, theatermakers, uitvinders en noem maar op, kunnen daar terecht om direct aan de fans te vragen of ze hun werk zien zitten. In plaats van een groot bedrag te vragen aan een uitgever die waarschijnlijk toch 'nee' zegt, vragen ze aan heel veel mensen een klein bedrag en zo kunnen ze toch het spel maken. Als ze het benodigde bedrag niet bij elkaar krijgen, krijgt iedereen zijn geld terug. Meestal krijg je in ruil voor je bijdrage (afhankelijk van het bedrag) bijvoorbeeld naast het spel ook nog een t-shirt of een poster, of mag je meedoen aan de betatests.

Op dit moment lopen er een paar adventure-projecten, en wel:

- The Book of Unwritten Tales 2 van King Art. Het vervolg op The Book of Unwritten Tales het fantasie-avontuur dat van Marjo maar liefst een 9 kreeg. Met nog een dikke week te gaan is het gevraagde bedrag van $65.000 al lang bij elkaar, maar als er nog flink wat meer binnenkomt wordt er een Director's Cut-versie gemaakt. Je vindt de Kickstarter en de beloningen waar je uit kan kiezen op de The Book of Unwritten Tales 2 Kickstarter-pagina.

- Dead Synchronicity van Fictiorama Studios. Een heel andere insteek hebben de Spaanse broers Luis, Mario en Alberto Olivan. Na een serie natuurrampen (The Great Wave) is de aarde een puinhoop zonder elektriciteit en zonder communicatiemiddelen, en tot overmaat van ramp slaat een vreemde epidemie toe die mensen in eerste instantie bovengemiddelde waarnemingsvermogens geeft, maar daarna lossen hun lichamen op tot er alleen nog een plasje bloed overblijft (The Dissolved). De hoofdpersoon, Michael, ontwaakt uit een coma en wordt in een soort concentratiekamp geplaatst. Hij moet zien te ontsnappen en uitzoeken wat er aan de hand is.
Fictiorama Studios vraagt om $45.000 om het spel te kunnen maken. Je vindt de Kickstarter hier

- The Town Of Light is een horror-adventure die zich afspeelt in een Italiaanse psychiatrische inrichting. Het is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Renee is een jonge, schizofrene vrouw in de 30er en 40er jaren van de vorige eeuw. De psychiatrische inrichtingen waren in die tijd overvol en medicijnen bestonden nog nauwelijks. Ook was er altijd een gebrek aan deskundig personeel, wat tot vreselijke situaties leidde... Let op, bij IndieGoGo behoudt de developer al het bijeengebrachte geld, ook als het doelbedrag niet gehaald wordt! The Town Of Light vraagt $30.000.
| Berichten: (0)


Carol Reed 10 aangekondigd + demo
11 Mar 2014 door Sneaker
MDNA Games heeft het tiende deel in de Carol Reed serie aangekondigd met Bosch's Damnation. In 1994 overleed de Zweedse ingenieur, entrepreneur en avonturier Malte Stierngranat en werd begraven in de door hem ontwikkelde piramide. Op een koude winterdag wordt Carol benaderd door George, schoonmaker en hulp van Maltes zoon Erik en zijn familie. De hele familie is verdwenen. Carol gaat op onderzoek uit. Net op het moment dat het onderzoek vast lijkt te lopen, wordt het vriendje van Maltes kleindochter dood gevonden.

Dit zal het eerste spel in de serie worden dat zich zowel in de zomer als in de winter afspeelt. Het spel moet in maart te spelen zijn. Om je alvast lekker te maken kan je aan de slag met de demo die je kan downloaden van de offici�le website.
| Berichten: (0)


Gelukkig Nieuw Jaar
31 Dec 2013 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gelukkig, gezond en vooral avontuurlijk 2014 toe.

Ga je nog iets leuks of bijzonders met de jaarwisseling doen? Laat het weten op ons forum.
| Berichten: (0)


Fijne kerstdagen + winnaar Amnesia 2
25 Dec 2013 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid. Ga je nog iets leuks doen de komende dagen of heb je leuke cadeau's gehad, laat dan wat van je horen op ons forum.

Voor 1 persoon wordt het echter een creepy kerst. De winnaar van de Amnesia 2 prijsvraag is bekend. Als eerste willen we iedereen bedanken voor het meedoen en Frictional Games voor het beschikbaar stellen van de prijs.

De winnaar is:
- Arie Lodder

Wij wensen je alvast veel speelplezier toe.
| Berichten: (0)


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... Volgende >>

Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results