Eerste Phoenix Wright DLC gereleased
24 Nov 2013 door Sneaker
Recentelijk bracht Capcom een nieuwe Phoenix Wright game uit met Dual Destinies voor de 3DS. Nu verschijnt de eerste DLC. Het is een compleet nieuwe zaak die voor 5 Euro te downloaden is.

In Turnabout Reclaimed spelen we Phoenix Wright in zijn eerste zaak nadat hij zijn badge heeft teruggekregen. Dit is echter niet zomaar een zaak. Hij moet een orka verdedigen in het Shipshape Aqarium. Ook zien we in deze DLC zaak de terugkeer van Pearl Fey.
| Berichten: (0)


Hij komt, hij komt, het vijfde Broken Sword deel
07 Nov 2013 door Sneaker
4 December is het zover. De dag voor het Sinterklaas feest komt Revolution Software met het vijf deel in de Broken Sword serie met The Serpent's Curse met opnieuw George en Nico in de hoofdrol.

Na een succesvolle Kickstarter campagne komt het spel in twee episodes. Elke episode is een volledig op zichzelfstaand spel and zal kort na elkaar worden uitgebracht. Het eerste deel komt 4 December op de PC, MAC en Linux. Ze zijn te verkrijgen via diverse download platformen zoals Steam en GOG.com. Uiteraard is het ook te koop van de offici�le site van de makers. Het spel zal later ook verschijnen op de PS Vita, de nieuwe handheld van Sony, en op iOS en Android platformen. Het afsluitende deel zal in Januari 2014 verschijnen.

Voor meer informatie over het spel en een aantal screenshots kan je de offici�le site bezoeken.
| Berichten: (0)


Prijsvraag Amnesia: A Machine for Pigs
01 Nov 2013 door Sneaker
Wij wensen iedereen een griezelig en angstaanjagend Halloween toe. Op Adventure-Island doen we dat door de horror adventure Amnesia: A Machine for Pigs weg te geven.

Veel hoef je niet te doen. Ga naar de prijsvraagpagina of klik op bovenstaande banner en stuur een mail om mee te doen.
| Berichten: (0)


Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies gereleased
28 Oct 2013 door Sneaker
Het vijfde deel in de Phoenix Wright serie (zevende deel inclusief de spin offs) is exclusief voor de 3DS gereleased. Opnieuw stappen we in de schoenen van de advocaat Phoenix Wright die de onschuldigen verdedigd in een aantal pittige zaken. Oude bekende zullen ook terugkeren. Zo speel je bijvoorbeeld ook als Apollo Justice die eerder nog een eigen game had. <br /><br />Het is het eerste deel dat op de 3DS verschijnt en het is ook het eerste spel dat alleen te downloaden is. Het spel is in de Nintendo 3DS eShop te verkrijgen voor 25 Euro. Mocht je het spel eerst uit willen proberen, dan is er ook een demo te downloaden.
| Berichten: (1)


Review The Night of the Rabbit
28 Sep 2013 door Sneaker
Iedereen kent het gevoel als kind wel. De zomervakantie is bijna voorbij, nog maar een paar dagen om allerlei avonturen te beleven voordat je weer naar school moet. Zo ook Jeremy Hazelnut. Gedurende zijn avontuur in het bos vindt hij een recept voor een magische truc. Aangezien hij graag magi�r wil worden gaat hij druk aan de slag tot er plotseling een pratend konijn voor hem staat. Dat is het begin van een groot avontuur.

Vanya liet zich onderdompelen in deze sprookjeswereld. Haar bevindingen kan je hier teruglezen in haar review.
| Berichten: (0)


Winnaars prijsvragen
28 Jul 2013 door Sneaker
Wij hadden met de verjaardagsweek twee prijsvragen. Bij de eerste prijsvraag kon je kiezen wat je wilt winnen. <br /><br />De winnaars zijn geworden:<br />- Kim den Otter (Adam's Venture III)<br />- Bart de Waal (Art of Murder)<br />- Corrie Mandalidis (Casual Collection Pack)<br />- Francis Aerts (Jack Keane)<br /><br />Bij de tweede prijsvraag mochten wij in samenwerking met Nocturnal Works driemaal de horror adventure Eleusis weggeven. De winnaars zijn.<br />- Cees Porck<br />- Martine Faber<br />- Sylvester Steur<br /><br />Winnaars gefeliciteerd en jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht. Ook willen we Nocturnal Works bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijs. Als laatste willen we iedereen bedanken voor het meedoen en voor de felicitaties. Op naar de tien jaar.
| Berichten: (0)


Neil Gaiman maakt puzzle-adventure
26 Jul 2013 door Vanya
Neil Gaiman is een bekende schrijver, onder andere de graphic novels van "the Sandman", maar ook American Gods, StarDust, Neverwhere en (in samenwerking met Terry Pratchett) Good Omens zijn bekende titels. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij aan een puzzle-adventure werkt, The Wayward Manor. In het spel is het de bedoeling dat jij als geest allerlei manieren verzint om de bewoners van het huis weg te jagen. Het spel moet al eind idt jaar uitkomen, en je kan het op de <br />website http://www.whohauntsneil.com/welcome voorbestellen (met excuses dat het geen klikbaar linkje is). In een soort knipoog naar Kickstarter en andere crowdfunding sites kun je ook extra dingen als wallpapers, een soundtrack, een t-shirt, of zelfs een etentje met Neil zelf kiezen als reward voor je bijdrage. Het spel zelf staat voor 10 dollar op de site.
| Berichten: (0)


Twee nieuwe Animation Arts-adventures
25 Jul 2013 door Vanya
Animation Arts, bekend van de Secret Files-serie en Lost Horizon, werkt momenteel aan twee nieuwe adventures. Een daarvan komt in Duitsland al in september uit, dus een Engelse release zal hopelijk spoedig daarna kunnen volgen. Secret Files: Sam Peters is een spin-off van de Secret Files-serie en draait om een bijfiguur uit het tweede deel (Puritas Cordis), Sam Peters. Zij is een journaliste en voor het tijdschrift "Uncharted" is ze op weg naar Afrika waar mogelijk een enorme scoop te vinden is. In een meer dat een miljoen jaar geleden ontstaan is door een meteorietinslag, het Bosumtwi-meer, is namelijk veranderd DNA gevonden in enkele waterdieren. Zou dit een aanwijzing zijn dat buitenaards leven hier terechtgekomen is?<br /><br />De Ghanese stam de Ashanti hebben een legende waarin mensachtige wezens in bomen wonen en 's nachts op jacht gaan naar prooi om die leeg te zuigen, de zogenoemde Asanbosam. Als een expeditieteam spoorloos verdwijnt in het regenwoud moet Sam beslissen hoe ver ze wil gaan voor een tijdschriftartikel. <br /><br />Het tweede spel dat in het persbericht werd aangekondigd is het vervolg op Lost Horizon. Verdere details zijn nog niet bekendgemaakt.
| Berichten: (0)


Einde prijsvragen
19 Jul 2013 door Sneaker
Een korte huishoudelijke mededeling. De prijsvragen zijn afgelopen. De winnaar worden uiterlijk eind volgende week bekend gemaakt.
| Berichten: (0)


Dag 7: Review Lost Eden + Prijsvragen update
04 Jul 2013 door Sneaker
Iets later dan oorspronkelijke gepland sluiten wij de verjaardagsweek af met de review van Lost Eden. In deze adventure uit 1995 leeft de mensheid samen met dinosaurussen om te strijden tegen de bloeddorstige Tyrann onder leiding van Moorkus Rex. Levert dit interessante gegeven een boeiende adventure op? Je leest het in onze review.

De verjaardagsweek mag dan voorbij zijn, de prijsvragen lopen nog even door. Omdat de verjaardagweek iets later is afgelopen dan op de planning stond, loopt beide prijsvragen nog een extra week door.
- Wil je kans maken op de horror adventure Eleusis, klink dan hier.
- Wil je kans maken op of Jack Keane of Art of Murder: FBI Confidential of Adam's Venture III of een Casual Collection Pack (bestaande uit vier spellen), klik dan hier.
| Berichten: (3)


Dag 6: Review Cold Case Summer
27 Jun 2013 door Sneaker
Dit jaar viert niet alleen Adventure-Island zijn negende verjaardag, ook de Carol Reed Mystery-serie van het Zweedse MDNA Games is toe aan zijn negende adventure met Cold Case Summer. Dit keer raakt speurneus Carol Reed betrokken bij een onopgeloste moordzaak: de moord op de Zweedse minister-president, Olof Palme.

Is de serie na het negende deel nog wel de moeite waard? Of is Carol uitgespeurd? Je leest het hier in onze review.
| Berichten: (0)


Dag 5: Review Jack Keane
26 Jun 2013 door Sneaker
We begonnen de verjaardagweek met een prijsvraag. Mocht je je keuze nog niet hebben kunnen maken, dan kan wellicht Vanya's review van Jack Keane je over de streep trekken.

In deze adventure spelen we Jack Keane, een Engels avonturier. Om geld te verdienen besluit hij om een klus aan te nemen om een geheim agent naar een eialnd te brengen. Maar dit gaat uiteraard niet zo makkelijk als het klinkt.
| Berichten: (2)


Dag 4: Prijsvraag Eleusis
24 Jun 2013 door Sneaker
Gisteren hadden we de review van Eleusis. Enthousiast geworden? Vandaag hebben wij een prijsvraag waarbij we driemaal het spel mogen weggeven. Je hoeft ons alleen maar een mail te sturen naar het adres op de prijsvraagpagina en vertel ons waarom jij deze adventure wilt winnen. Meedoen kan tot en met 8 juli.
| Berichten: (0)


Dag 3: Review Eleusis
23 Jun 2013 door Sneaker
Op dag drie hebben wij een review van Eleusis voor jullie. Hierin komen we na een ongeluk in de bergen terecht in een verlaten dorpje. Het is echter niet zomaar een verlaten dorpje en al snel ontdek je dat er mysterieuze dingen gebeuren. Wat is er aan de hand?

Eleusis is de debuutadventure van Nocturnal Works. Is het gelijk een voltreffer? Of kunnen ze beter nog even oefenen? Marjo onderzocht het en je leest er meer over in haar review.
| Berichten: (2)


Dag 2: Review The Starship Damrey
22 Jun 2013 door Sneaker
Op dag 2 van onze verjaardagsweek gaan we de ruimte in met The Starship Damrey. Je wordt wakker in een slaapcabine, zonder geheugen en zonder dat je weet wat er aan de hand is. SAM, een computerhulpje, vertelt je dat je moet herstellen en laat je vervolgens achter. Je maakt gebruikt van het besturingssysteem in je cabine om het schip door middel van robots te verkennen. Al snel kom je erachter dat er iets helemaal mis is op dit ruimteschip.

Op de handhelds van Nintendo zijn al veel interessante adventures verschenen. Nu is het op de 3DS de beurt aan The Starship Damrey van Level5. Die zijn zeker geen onbekenden op adventuregebied. Ze zijn onder andere verantwoordelijk voor de Professor Layton-serie op de DS en de 3DS. Is het met The Starship Damrey opnieuw raak? Je leest het hier in onze review.
| Berichten: (0)


Dag 1: Adventure Island is jarig!!!
21 Jun 2013 door Sneaker
Het is weer 21 juni en dat betekent feest. Adventure Island is negen jaar oud geworden. Dit gaan we natuurlijk weer een week lang vieren met iedere dag nieuwe artikelen en natuurlijk cadeautjes.

Dit jaar kunnen jullie kans maken op Jack Keane, Art of Murder: FBI Confidential, Adam's Venture III en een Casual Collection Pack. Je hoeft ons alleen maar te feliciteren en aan te geven welk spel je wilt. Dus ga snel naar onze prijsvraagpagina en doe mee.
| Berichten: (0)


Jack Keane 2 aangekondigd
21 May 2013 door Sneaker
In 2007 bracht Deck13 de adventure Jack Keane uit. Momenteel zijn ze samen met Nordic Games druk bezig aan een sequel met Jack Keane 2: The Fire Within waarin Jack naar het China van 1899 gaat. Meer is er momenteel nog niet bekendgemaakt.

Bron: Gamed.nl
| Berichten: (0)


Vijfde Phoenix Wright is download only
15 May 2013 door Sneaker
Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies, het nieuwste en vijfde deel in de Ace Attorney-serie voor de 3DS zal deze herfst in het Westen verschijnen. Het spel zal echter niet in de winkel terug te vinden zijn. Ontwikkelaar Capcom heeft ervoor gekozen om het spel alleen als download-only titel in de Nintendo eShop beschikbaar te stellen.

Bron: NintendoLife
| Berichten: (0)


7th Guest 3 aangekondigd
29 Apr 2013 door Sneaker
Ontwikkelaar Trilobyte werkt aan het derde deel in de 7th Guest serie. Net als de vorige delen, The 7th Guest en The 11th Hour, zal het opnieuw een horror adventure worden die zich afspeelt in Stauf Mansion. Om de financi�n hiervoor rond te krijgen is men nog in gesprek met investeerders, maar men denk ook aan een Kickstarter project om geld op te halen..

Het spel zal verschijnen voor Windows, OS X, iOS en Android en moet binnen anderhalf jaar verschijnen.

Bron: Tweakers.net
| Berichten: (1)


Cold Case Summer gereleased
09 Mar 2013 door Sneaker
Cold Case Summer, het negende deel in de Carol Reed serie van MDNA Games is gereleased. Hierin onderzoek Carol de onopgeloste moord op de Zweedse minister-president die werd doodgeschoten na een bioscoopbezoek.

Het spel is direct te verkrijgen via de offici�le website in download vorm (12 Dollar) of in disc vorm (18 Dollar inclusief verzendkosten).
| Berichten: (0)


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... 43 ... 45 ... 47 ... 49 ... 51 ... 53 ... 55 ... 57 ... 59 ... 61 ... 63 Volgende >>

Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results