Dag 2: Verjaardagsprijsvraag
22 Jun 2016 door Sneaker
Net als iedere verjaardag geven we weer mooie cadeau's weg. Twee adventure pakketten bestaande uit vier titels uit het verleden en twee titels die we de komende week nog aan gaan kondigen. Dus wacht geen moment en doe snel mee.

Voor meer informatie, klik op bovenstaande banner of hier om naar de prijsvraag pagina te gaan.
| Berichten: (0)


Dag 1: Er is er één jarig !!!
21 Jun 2016 door Sneaker
Het is weer 21 Juni en dat betekend feest. Adventure-Island is weer een jaartje ouder geworden. Dit jaar vieren wij onze twaalfde verjaardag. Dit doen wij uiteraard weer een hele week lang met artikelen op onze websites en cadeau's. Houd onze site de komende week dan ook goed in gaten en vier het feest met ons mee.
| Berichten: (0)


Review Shades of Black: A Carol Reed Mystery
09 May 2016 door Sneaker
Carol Reed is weer terug voor alweer het elfde deel in de serie. Ook in dit deel moet ze weer een pittige zaak oplossen. Dit keer wordt ze door een uitgever op pad gestuurd om een vermiste schrijver te vinden. Dit is echter geen normale vermissing. Zes jaar geleden is de vrouw van de schrijver vermoord en voor zijn vermissing was er een jonge, vermoorde vrouw gevonden die pagina's van zijn laatste boek in haar mond had.

Is de serie na tien delen nog steeds leuk? Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


Vrolijk Pasen
27 Mar 2016 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island willen wij iedereen hele fijne paasdagen toewensen!
| Berichten: (1)


Gelukkig nieuwjaar
01 Jan 2016 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gelukkig, gezond en vooral avontuurlijk 2016 toe.
| Berichten: (1)


Fijne kerstdagen
26 Dec 2015 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid.
| Berichten: (1)


Winnaars verjaardag prijsvraag
22 Oct 2015 door Sneaker
Tijdens onze verjaardagsweek gaven wij twee pakketten weg met adventures. Uit alle mensen die ons een mail stuurden met een felicitatie en een reden waarom ze het pakket wilden hebben, zijn twee winnaars getrokken.

De winnaars zijn:
- Francis Aerts
- Marco Temeer

Wij wensen jullie heel veel speelplezier toe
| Berichten: (4)


Shades of Black gereleased
11 Oct 2015 door Sneaker
Het elfde deel van de Carol Reed serie is gereleased, in Shades of Black heeft onze speurneus een boek over haar avonturen geschreven. Het is echter maar moeilijk aan de man te brengen. Totdat een uitgever contact met haar opneemt. Hij heeft echter alleen interesse in haar detective skills. Ze moet een excentrieke schrijver zoeken. Dit gaat echter geen gewone zaak worden. De vrouw van de schrijver is zes jaar geleden vermoord en vlak voor zijn vermissing was er een jonge vrouw vermoord met pagina's van het laatste boek van de schrijver in zijn mond.

Screenshots kan je bekijken op de site van de fabrikant. Tevens is er ook een demo te downloaden, voor het eerst ook in full HD.
| Berichten: (1)


Dag 6: Review Residue: The Final Cut
11 Oct 2015 door Sneaker
Oorspronkelijk stond deze review voor de verjaardagsweek op de planning. Een hoop dingen gooiden echter roet in het eten. Maar van uitstel komt zeker geen afstel.

In Residue: The Final Cut volgen we Emilio en zijn opa Jumagul terwijl ze moeder van Emilio zoeken. Die probeert om de Aral Sea tot leven te wekken. De Aral Sea is een echte locatie en wordt één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis. Zorgt dit ervoor dat het ook een boeiende adventure is geworden? Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


Nieuwe Carol Reed aangekondigd
05 Jul 2015 door Sneaker
In Augustus staat alweer het elfde deel van de Carol Reed serie aangekondigd. In Shades of Black is onze speurneus ook een schrijfster geworden. Ze heeft een boek geschreven over een eerder avontuur. Maar na door diverse uitgevers te zijn afgewezen, verliest ze haar enthousiasme. Totdat een uitgever haar een SMS stuurt en haar wilt ontmoeten. De uitgever is echter heeft echter alleen interesse in haar andere skills. Haar skills om vermiste mensen te vinden. In dit geval een excentrieke schrijver. Dit gaat echter geen gewone zaak worden. De vrouw van de schrijver is zes jaar geleden vermoord en vlak voor zijn vermissing was er een jonge vrouw vermoord met pagina's van het laatste boek van de schrijver in zijn mond.

Het spel staat voor deze Augustus gepland. De eerste screenshots kan je vinden op de site van de makers.
| Berichten: (1)


Dag 5: Review Finding Teddy
29 Jun 2015 door Sneaker
We lopen een beetje achter, maar we gaan gewoon door. Op dag 5 schotelen wij jullie een review van Finding Teddy voor. We spelen een klein meisje die lekker ligt te slapen. Plotseling gaat haar kast open en een harige poot steelt haar knuffelbeer. Ze bedenkt zich geen moment en volgt haar knuffelbeer de kast in, om in een bizarre wereld terecht te komen.

Het verhaal klinkt als de nachtmerrie van iedere kind. Is het spel wel een droom? Je leest het in onze review.

Wil je na het lezen van de review zelf met het spel aan de slag? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag
| Berichten: (0)


Dag 4: Review Hare in the Hat
26 Jun 2015 door Sneaker
Op dag vier hebben wij een review van Hare in the Hat voor jullie. In deze puzzel / escape the room adventure moeten we een konijn redden die na zijn optreden door de kwade tovenaar wordt opgesloten.

Is dit een magische adventure geworden? Of prikken we door alle illusies heen? Je leest het in onze review.

Wil je na het lezen van de review zelf met het spel aan de slag? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag waar we onder andere deze adventure weggeven.
| Berichten: (2)


Dag 3: Review The Novelist
24 Jun 2015 door Sneaker
Op dag drie hebben we een review van The Novelist voor jullie in petto. In deze adventure volgen we het gezin Kaplan. Dan, Linda en hun zoontje Tommy gaan een paar maanden naar aan prachtig, afgelegen huisje. Dan zit met een writer's block en hoopt daar op deze mooie plek van af te komen. Ze zijn echter niet alleen in het huis.

Het klinkt als een spannende horror adventure, maar is dat het ook. Of is het juist helemaal geen horror adventure. Lees onze review om daar achter te komen.

Wil je na het lezen van de review zelf met het spel aan de slag? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag waar we onder andere deze adventure weggeven.
| Berichten: (1)


Dag 2: Review A Date in the Park
23 Jun 2015 door Sneaker
Op dag twee hebben wij een gratis adventure onder handen genomen. In A Date in the Park spelen we Lou die in Lisabon een nieuw leven probeert op te bouwen. Hij kijkt dan ook erg uit naar zijn date met een knappe vrouw in een prachtig park. De vogels twitteren vrolijk, de zon schijnt, het is een prachtige dag. Toch lijkt er iets niet helemaal te kloppen.

Het spel is gratis, maar is het ook de moeite waard? Je leest het in onze review.
| Berichten: (2)


Dag 1: Adventure Island is jarig!!!
21 Jun 2015 door Sneaker
Het is weer 21 juni en dat betekent feest. Ja, het is vaderdag, maar vandaag is ook de dag dat Adventure Island elf jaar oud is geworden. Zoals jullie gewend zijn gaan we het een week lang vieren met ieder dag nieuwe artikelen.

Uiteraard moet er ook getrakteerd worden. Dit jaar kunnen jullie kans maken op alle adventures die we deze week zullen reviewen. Wij geven dit pakket twee keer weg. Je hoeft ons alleen maar te vertellen waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Dus ga snel naar onze prijsvraagpagina en doe mee.
| Berichten: (1)


Shardlight aangekondigd
15 Jun 2015 door Sneaker
Technobabylon is net onlangs verschenen maar Wadjet Eye Games zit niet stil en werkt alweer aan de volgende adventure. Shardlight speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en laat een dodelijke plaag, duistere complotten en een cult die de dood aanbid. Het spel staat nog voor dit jaar op de planning en op de offici�le site kan je alvast wat screenshot bekijken.
| Berichten: (0)


Gameplay trailer voor The Great Ace Attorney
26 May 2015 door Sneaker
Er is een Japanse gameplay trailer verschenen van het nieuwste deel in de Ace Attorney serie. In The Great Ace Attorney spelen we echter niet de bekende verdediger Phoenix Wright al blijft het binnen de familie. Het spel speelt zich af in het Engeland van de 19de eeuw en je speelt een voorouder van Phoenix die samen met de bekende speurneus Sherlock Holmes en diens hulpje Watson diverse zaken op zal moeten lossen. Zowel in rechtszaal als buiten.Het spel zal 9 Juli in Japan verschijnen. Over een eventuele westerse release is nog niets bekend gemaakt, al verschenen de eerdere 3DS Phoenix Wright adventures alleen digitaal in het Westen via de Nintendo eShop.

Bron: NintendoLife
| Berichten: (0)


Technobabylon gereleased
24 May 2015 door Sneaker
Wadjet Eye Games heeft zijn nieuwste adventure gereleased. In Technobabylon onderzoeken CEL agenten Charlie Regis en Max Lao een serial mindjackers die breinen van normale inwoners hackt, ze van hun kennis ontdoet en vervolgens voor dood achterlaat. Latha Sesame lijkt het volgende slachtoffer te worden. Wanneer de geschiedenis van Charlie echter de kop opsteekt, vinden hij en zijn partner op tegenovergestelde kanten van de wet, met het lot van Latha tussen beide.

| Berichten: (1)


Fijne Paasdagen
05 Apr 2015 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island willen wij iedereen hele fijne paasdagen toewensen!
| Berichten: (1)


Crewlid Vanya overleden
01 Feb 2015 door Sneaker
Het trieste nieuws heeft ons bereikt dat ons crewlid en reviewer Astrid Beulink, hier bekend onder de naam Vanya, is overleden. Ze leed al enige tijd aan kanker en helaas heeft ze de strijd met deze vreselijke ziekte verloren.

Wij willen Vanya bedanken voor haar bijdrage aan de site met de vele nieuwsberichten, prachtige reviews, artikelen en de passie voor het adventure genre die ze in de loop der jaren met ons heeft gedeeld.

Wij wensen haar familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.

Rust zacht Astrid.
| Berichten: (0)


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... 43 ... 45 ... 47 ... 49 ... 51 ... 53 ... 55 ... 57 ... 59 ... 61 ... 63 Volgende >>

Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results