Gelukkig Nieuwjaar
01 Jan 2018 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gezond en gelukkig 2018 toe. Dat er maar vele spannende en mooie avonturen beleefd mogen worden.
| Berichten: (0)


Fijne kerstdagen
25 Dec 2017 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid.

Gaan jullie nog iets bijzonders doen met kerst of hebben jullie nog iets moois gekregen. Laat het ons weten op ons forum.
| Berichten: (3)


Carol Reed: The Birdwatcher aangekondigd
23 Dec 2017 door Sneaker
Het dertiende deel in de Carol Reed serie is aangekondigd met The Birdwatcher.

Midden in de zomer, prachtig weer maar Carol heeft er weinig van meegekregen nadat ze drie weken met de griep op bed heeft gelegen. Net als ze zich wat beter voelt, neem Immodia contact met haar op. Ze maakt zich zorgen over de weduwnaar Henrik met wie ze gaat trouwen. Henrik is vermist en ze wilt dat Carol hem gaat vinden. Wat een simpele zaak lijkt, blijkt echter een stuk moeilijker dan gedacht.

Het spel zal Januari 2018 verschijnen.
| Berichten: (0)


Winnaar Halloween Prijsvraag
31 Oct 2017 door Sneaker
Het is Halloween, tijd om bekend te maken wie er mag griezelen met het eerste seizoen van The Walking Dead. We willen iedereen bedanken voor het meedoen, de winnaar is:
- Marnix van Valk

Van harte gefeliciteerd en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht om het spel te kunnen downloaden.
| Berichten: (0)


Halloween Prijsvraag
16 Oct 2017 door Sneaker
Heeft iedereen veilig vrijdag de dertiende overleefd? Op naar het volgende griezelpunt in Oktober, Halloween. Tijd voor een korte prijsvraag, dus doe snel mee. Wij geven éénmaal het eerste seizoen van Telletale's The Walking Dead weg.

Het sturen van een mail is genoeg. Dus bezoek snel de prijsvraag pagina en doe mee. Meedoen kan tot en met 30 Oktober. Op Halloween maken we de winnaar bekend.
| Berichten: (0)


Winnaars prijsvragen
16 Oct 2017 door Sneaker
Jullie hadden nog de uitslag van twee prijsvragen van ons tegoed.

Als eerste gaven we een mooi adventure pakket weg bestaande uit vijf titels. De winnaar van dat pakket is Yvonne Versneij geworden.

Daarnaast gaven we nog éénmaal de FMV adventure Her Story weg. De winnaar van deze titel is Netrick Klaver geworden.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen en jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht over het verzilveren van de spellen. Iedereen bedankt voor het meedoen en de felicitaties.
| Berichten: (0)


Dag 5: Prijsvragen updates
12 Jul 2017 door Sneaker
Gisteren hebben wij de review van Her Story online gezet. Ben je benieuwd naar het spel? Dan komt dat goed uit. We geven er namelijk eentje weg. Dus ga snel naar de prijsvraag pagina, stuur een mailtje en doe mee.

Omdat er nu een tweede prijsvraag is en het vakantie is, hebben we het termijn van de eerste verjaardagsprijsvraag verlengd. Beide prijsvragen lopen nu door tot en met 4 Augustus.

Als laatste werden we erop gewezen dat we de winnaars van de Halloween prijsvraag nog niet bekend gemaakt hadden. Dit ben ik inderdaad glad vergeten, waarvoor mijn excuses. Dus hierbij de winnaars die met de horror game Claire aan de slag mogen:
- Anita Willemsen
- Cees Porck

De winnaars gefeliciteerd en jullie hebben ondertussen de download gegevens in de mail ontvangen.
| Berichten: (1)


Dag 4: Review Her Story
11 Jul 2017 door Sneaker
In Her Story kijken we videobeelden van een politie verhoor. Een jonge vrouw wordt ondervraagd, maar wat is er precies aan hand. Gaat het om een vermissing? Of is er iets veel ergers aan de hand?

Her Story is een FMV adventure. Is FMV met deze adventure weer op de weg terug? Je leest het in onze review.
| Berichten: (0)


Dag 3: Review The Charnel House Trilogy
27 Jun 2017 door Sneaker
Wat begon als een freeware adventure is nu een trilogie. The Charnel House verteld het verhaal van twee mensen die de nacht trein nemen naar Augur Peak.

Wordt dit een saaie reis? Of hadden we beter thuis kunnen blijven. Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


Dag 2: Prijsvraag
22 Jun 2017 door Sneaker
Net als ieder jaar geven we een mooi adventure pakket weg. Dit jaar bestaat die uit de volgende titels:

- Grim Fandango (Remastered)
- Post Mortem
- AGON - The Mysterious Codex Trilogy
- A New Beginning: Final Cut
- The Whispered World Special Edition

Het sturen van een mail met een felicitatie is genoeg. Dus bezoek snel de prijsvraag pagina en doe mee. Meedoen kan tot en met 21 Juli.
| Berichten: (1)


Dag 1: Hiep Hiep Hoera
21 Jun 2017 door Sneaker
Het is weer 21 Juni en dat betekend feest. Adventure-Island is 13 jaar geworden. Wij vieren dit weer een hele week met cadeau's en reviews. Houd onze site de komende week dan ook goed in gaten en vier het feest met ons mee.
| Berichten: (0)


Adventures naar Nintendo Switch
12 Feb 2017 door Sneaker
Nintendo heeft zijn nieuwe console aangekondigd met de Nintendo Switch. Voor deze console/handheld hybride werden natuurlijk bekende namen als The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2 aangekondigd.

Nu zijn er ook zowaar twee adventures aangekondigd. Microïds laat via Twitter weten dat Syberia 3 ook naar de Nintendo Switch gaat komen. Kate Walker keert terug in een nieuw avontuur van Benoit Sokal. Het spel verschijnt 20 April al voor de PS4, XboxOne, PC/Mac en komt daarna naar de Nintendo Switch. Ook zal er een Collector's Editie verschijnen met de beeldje van Kate, twee litho's, een stripboek, een artboek en alle drie de spellen. De eerste trailer kan je hieronder bekijken.Daarnaast heeft Daedalic Entertainment ook via Twitter laten weten dat hun futuristische thriller State of Mind naar de Switch gaat komen. Een datum is nog niet bekend, omdat het spel eerst op de PC zal verschijnen. Een eerste trailer kan je hieronder bekijken.Bron: Gamed.nl en Nintendolife.com
| Berichten: (0)


Carol Reed is terug in Profound Red
06 Jan 2017 door Sneaker
Carol Reed keert terug in haar twaalfde avontuur. Dit keer ontvangt een vriendin van Carol die in een hotel werkt een zelfmoordbrief via de SMS. Het is verstuurd door ene Louise. Niemand weet echter wie dat is en wat het hotel ermee te maken heeft. Carol gaat op onderzoek uit en komt terecht bij een vrouw die vermoedelijk zelfmoord heeft gepleegd door van een klif af te springen. Carol krijgt echter het idee dat er meer aan de hand is. De vrouw stond vol in het leven en was helemaal niet met zelfmoord bezig. Wat is er nu precies gebeurd?

Benieuwd hoe dit afloopt? Lang hoef je niet te wachten want het spel verschijnt dit weekend.
| Berichten: (1)


Gelukkig nieuwjaar
01 Jan 2017 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gezond, gelukkig en avontuurlijk 2017 toe. Dat het maar een geweldig jaar mag worden.
| Berichten: (1)


Fijne kerstdagen
25 Dec 2016 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid.

Ga je nog iets bijzonders doen met kerst, of heb je leuke cadeau's gekregen? Laat het ons weten op ons forum.
| Berichten: (1)


Happy Halloween Prijsvraag
31 Oct 2016 door Sneaker
Het is weer Halloween. Tijd om te griezelen met een spannende horror adventure. Wij geven tweemaal Claire weg. Een mail sturen naar het adres op de prijsvraagpagina is genoeg.

Dus doe snel mee.
| Berichten: (0)


Nieuwe 3DS adventures gereleased
24 Oct 2016 door Sneaker
Er zijn twee nieuwe 3DS adventures verschenen op de handheld van Nintendo.

De eerste is een oude bekende: Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice. Onze eigenzinnige advocaat Phoenix Wright en zijn crew bevinden zich in het koninkrijk Khura'in. Daar gaat het rechtssysteem er heel anders aan toe dan Phoenix gewend is. Séancerechtzaken bepalen het lot van de verdachten. Uiteraard zet Phoenix ook hier alles om de onschuld van verdachten te bewijzen. Benieuwd of het spel wat voor jouw is? In de eShop is gratis een demo te downloaden. Het spel zelf kost 29,99 Euro.

De tweede adventure is Chase: Cold Case Investigations - Distant Memories. Dit spel komt uit de koker van Taisuke Kanasaki die ook werkte aan Hotel Dusk: Room 215 en de Another Code serie voor de DS terwijl hij voor Cing werkte. Na hun faillissement ging een groot deel van het team verder onder de naam Arc System Works. Chase is hun eerste adventure. In deze adventure werk je op de cold case unit van de politie van Tokyo. Daar speel je agent Nanase en zijn partner Amekura. Een telefoontje zorgt ervoor een vijf jaar oude zaak opnieuw heropend wordt. Het spel is in de eShop te verkrijgen voor 5,99 Euro.
| Berichten: (0)


Winnaars verjaardagsprijsvraag
25 Sep 2016 door Sneaker
Tijd om de winnaars van de verjaardagsprijsvraag bekend te maken. We willen iedereen bedanken voor de felicitaties en het meedoen. De twee winnaars die met het adventure pakket aan de slag mogen zijn:
- Cees Porck
- Nico Hunink

Van harte gefeliciteerd en jullie ontvangen zo spoedig mogelijk bericht om het pakket te downloaden.
| Berichten: (1)


Prijsvraag update
12 Jul 2016 door Sneaker
We hebben twee nieuwe spellen aan de prijsvraag toegevoegd. Het gaat hier om de FMV adventure Her Story en het eerste seizoen van The Last Door. Dit maakt de lijst met de zes adventure games die je kan winnen bekend.

Dus doe snel mee op onze prijsvraag pagina en maak kans op één van de twee adventure pakketten.
| Berichten: (1)


Dag 3: Review Contradiction
04 Jul 2016 door Sneaker
We lopen flink achter, maar we gaan uiteraard door. Dit keer met de review van een FMV adventure genaamd Contradiction. Het lichaam van Kate Vine is dood aangetroffen. Is het een ongeluk geweest? Of is ze vermoord. Sommige dingen lijken niet te kloppen en wat is de rol van de mysterieuze organisatie Atlas? Inspecteur Jenks gaat het uitzoeken.

Benieuwd of het FMV adventure genre terug is? Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... Volgende >>

Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results