King's Quest 3: To Heir is Human
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1986
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 
Voor het derde deel uit de reeks moeten we naar het land Llewdor. Daar woont een slechte tovenaar met de naam Manannan. Die heeft de krankzinnige gewoonte om zijn leerjongens in een hoopje as te veranderen als ze volwassen worden. De tovenaar wil immers het gevaar niet lopen dat een leerjongen hem zou bestoken met zijn eigen magie.

Dit keer speel jij de arme leerjongen van Manannan en je hebt niet veel tijd meer. Je moet ontsnappen! Wanneer je meester het kasteel verlaat, moet je je verdiepen in zijn spreukenboeken. Om ingrediŽnten bij elkaar te sprokkelen kun je naar het nabijgelegen dorp. Zorg wel dat je op tijd terug bent, want Manannan is niet vergevingsgezind! Tijdens het spel kom je nog te weten komt wie je echte ouders zijn en dat je een zus hebt (die nota bene in levensgevaar is). Nog een extra reden om uit de klauwen van Manannan te ontsnappen!

KQ3 gebruikt nog steeds dezelfde graphics als de eerdere delen maar deze keer met meer details. De magische kaart (waarmee je kunt teleporteren naar eender waar in het Llewdor) is wel volledig nieuw.This game has been viewed 1860 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results