Dag 4: Review Ambers Blood
24 Jun 2012 door Sneaker
Vandaag hebben wij een review van een adventure uit een serie die daarmee ook zijn achtste jubileum viert. Carol Reed is terug in Amber's Blood. Dit keer wordt haar hulp ingeroepen door haar vriendin Stina. Ze heeft een overlijdenbericht gevonden van haar opa. Daaruit blijkt dat hij veel later is overleden dan men altijd tegen haar heeft verteld. Omdat haar enkel in het gips zit vraagt ze Carol om op onderzoek uit te gaan.<br /><br />Heeft het achtste deel voor een aantal vernieuwingen of verbeteringen gezorgd? Je leest het in <a href=http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=152">onze review</a>.
Berichten: (2)


Door Edilaine @ 10 Aug 2013 01:15 am
Hoi Annelies,Nog even aan mijn lief gevraagd. Maar qua tijd zou het ook de afrtiokng kunnen zijn van de koningin Emmaschool. Maar het is maar een gok natuurlijk.(Kun je zien waar wij het in alle vroegte al over hebben ha ha)groetjesWietske

Door Prue @ 06 Mar 2014 07:28 am
Joyfully, QuotesChimp place (not to mention, other website) will assist your desire become your order. Thus why don&#039;t we get to that, with three measures to turning into a sensible insurance consumer.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results