Demo Al Emmo and the Lost Dutchman's Mine
29 Jun 2006 door Vanya
De komende 48 uur is exclusief op de <a href="http://www.adventuregamers.com/article/id,647/ " target="_blank">Adventure Gamers</a> site een demo te vinden van het spel Al Emmo and the Lost Dutchman's Mine. Daarna mogen ook andere websites de demo verspreiden. Het bestand is 235 MB groot. Al Emmo and the Lost Dutchman's Mine wordt ontwikkeld door Himalaya Studios. Eerder maakten zij onder de naam Anonymus Game Developers Interactive (AGD Interactive) de VGA-remakes van King's Quest I en II.<br /><br />Al Emmo is een sukkelige man van middelbare leeftijd. Hij is op zoek naar een beetje liefde en een heleboel geld, en gaat op reis. Hij komt terecht in een onherbergzaam gebied, Anozira. Niet alleen de natuur is tegen hem, ook de lokale bevolking moet niets van hem hebben. Gelukkig ontfermt de mooie Rita Peralto zich over Al, tot groot ongenoegen van alle mannen die stiekem een oogje op haar hebben. Rita blijkt ook nog eens iets te maken te hebben met een geheimzinnige goudmijn waarvan niemand de exacte locatie weet...<br /><br />Door de opvallende, Sierra-klassiekers-achtige graphics en de enorme hoeveelheid humor zou dit spel alle liefhebbers van de oude adventures moeten aanspreken. Later vandaag wordt ook de <a href="http://www.AlEmmo.com" target="_blank">offici�le website</a> voor het spel geopend. Deze is ontworpen door Eriq Chang, die ook een aantal van de graphics rond het spel gemaakt heeft.
Berichten: (2)


Door Koalabeat @ 29 Jun 2006 09:38 am
Mooi!!! <br />Als ik vanavond thuis ben ga ik hem meteen downloaden. Ik ben zeer benieuwd en verwacht veel ervan! <br />De website is ondertussen ook geopend en het ziet er heel goed uit!

Door Koalabeat @ 29 Jun 2006 11:38 pm
Het stemmetje van Al is wel even wennen, maar voor de rest ziet het er wel leuk uit. Wat ik ook wennen vind is dat de naam van degene die spreekt voor de tekst staat.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results