Microids koopt rechten Cryo
23 Oct 2008 door Vanya
Microids, het bedrijf achter onder andere Post Mortem en Still Life, werkt zoals bekend aan een nieuw deel van Still Life. Maar dat is niet de enige manier waarop ze proberen ons, adventureliefhebbers, tevreden te houden. Gisteren hebben ze namelijk de volledige catalogus van Cryo opgekocht. Bij iedereen die een jaar of tien geleden wel eens adventures speelde zal nu een belletje gaan rinkelen, Cryo heeft namelijk een hele hoop adventures uitgegeven, voornamelijk met een historisch of educatief tintje. Enkele titels: Atlantis 1, 2 en 3, Aztec, China, Dracula 1 en 2, Egypt 1156 BC en Egypt II, Jerusalem, The Mystery of the Nautilus, Odyssey: The Search for Ulysses en Salammbo: Battle for Carthage.<br /><br />Microids heeft aangegeven dat ze met de rechten in ieder geval twee dingen gaan doen: ze gaan enkele van deze oude games opnieuw uitbrengen via digitale distributie (tegen betaling downloaden) en ze gaan nieuwe delen in de series uitgeven. Welke games dat precies gaan worden hebben ze er niet bij verteld, wel dat het eerste spel al in het eerste kwartaal van 2009 uit zal komen.
Berichten: (3)


Door Marjo @ 24 Oct 2008 11:22 am
Dat is goed nieuws! De Cryo adventures waren in hun tijd van prima kwaliteit en ik heb het altijd jammer gevonden, dat je bijvoorbeeld Atlantis I niet op XP kon spelen. En van de Egypt serie zou ik graag een vervolg zien!

Door Betje @ 26 Oct 2008 12:57 pm
Het moet wel haast langer geleden zijn dat ze de Cryo-spellen hebben overgenomen, want bij Dracula 3: The Path of the Dragon krijg je gratis en voor niks de eerste twee Dracula adventures.

Door vanya @ 27 Oct 2008 10:03 am
Oh, dat kan, maar ze hebben het dan nu pas bekend gemaakt ;) <br />http://www.microids.com/en/press/16/microids-acquires-the-cryo-catalogue-and-brands.html

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results