Crew veranderingen deel 1
17 Mar 2009 door Dave
Achter de schermen van Adventure-Island staan zoals jullie weten enthousiaste vrijwilligers die het draaiende houden. We hebben in de loop van ons bestaan al aardig wat mensen zien komen en gaan die tijd en energie wilden steken in de site.<br /><br />Dit keer spijt het mij te zeggen dat twee mensen die er vanaf het prille begin bij waren nu offic�eel aftreden als crewlid: <b>Junaid</b> en <b>Veliremus</b>. Via deze weg wil ik jullie allebei nogmaals heel erg bedanken voor jullie bijdrages aan deze site en de geweldige tijden die ik en ik hoop jullie hadden! <br /><br />Daarnaast is er nog een andere wijziging. Ik heb zelf besloten als webmaster een stapje terug te doen en het stokje door te geven aan Sneaker, degene die de laatste tijd de motor draaiende houdt (waarvoor dank!). Als crewlid zal ik gewoon nog betrokken zijn bij de site, want Adventure-Island blijft mij natuurlijk erg dierbaar :)
Berichten: (4)


Door Anonymous @ 17 Mar 2009 12:11 pm
Ik wilde het verhaal hierboven niet te lang maken, dus doe ik het nog even op deze manier: <br /> <br />Ik wil namelijk ook alle bezoekers (want daar draait het uiteindelijk om) bedanken voor de mooie tijd die ik heb gehad met het opbouwen van Adventure-Island. Ik ben heel trots op wat er bereikt is en ik hoop ook dat de site kan doorgroeien tot nog iets veel mooiers. <br /> <br />Iedereen bedankt voor het opzoeken van deze site, het feedback geven, het gezellig houden van het forum en alles daar om heen!

Door Debbie @ 17 Mar 2009 02:30 pm
Hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan! Groetjes, Debbie.

Door Sneaker @ 17 Mar 2009 04:48 pm
Junaid en Remy, bedankt voor jullie mooie (p)reviews die mij en de bezoekers veel geld bespaard (of gekost) hebben. Don&#039;t be a stranger en blijf onze site gezellig bezoeken.

Door Veliremus @ 17 Mar 2009 06:32 pm
Hey Dave en de rest, <br /> <br />Aangezien we toch lekker aan het bedanken zijn doe ik mijn twee cent daar ook bij. Ik ben altijd trots geweest op mijn plekje in Adventure Island, en zal er altijd op terugkijken als een fijne tijd. Succes! <br /> <br />-R

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results