The Longest Journey saga gaat verder...
01 Mar 2007 door Junaid
Vandaag is bekend gemaakt dat het verhaal dat is gestart met The Longest Journey en onlangs verder ging met Dreamfall, verder gaat! Nu volgt de developer Funcom in de voetstappen van Valve en Telltale Games door <b>episodic</b> te gaan. <br /><br />Tot zover is er nog weinig bekend over dit project (die nu de titel "Dreamfall Chapters" draagt) naast dat het op het begin alleen online verkrijgbaar zal zijn (net zoals Sam & Max dus) maar dat het later nog wel eens als bundel in de winkel kan verschijnen.<br /><br /><a href="http://www.funcom.com/wsp/funcom/frontend.cgi?session=v0ogjj5npfodbrc0bijdl3rig9efbm&func=publish.show&func_id=1191&table=CONTENT&item=1004" target="_blank">Check hier het persbericht</a><br /><br /><br />Ik hoor veel negatieve dingen over episodic content maar als je het mij vraagt valt het best mee. Het is minder duur om te maken voor de developers en geld is altijd een probleem in het adventure genre. <br />Valve's Half-Life 2 episodes zijn een voorbeeld van hoe het niet moet met ruim een jaar wachttijd tussen episode 1 en 2. <br />Sam & Max daarentegen heeft elke maand een nieuwe aflevering klaarliggen. Tja, ze zijn kort maar ook goedkoop. Dus ik als die-hard Longest Journey fan zeg: "HOEZEEEEEE!!!!"
Berichten: (3)


Door Crypto @ 01 Mar 2007 06:26 pm
Episodic wordt steeds interessanter.

Door Jun @ 01 Mar 2007 06:46 pm
Ja zolang ze het voor Europeanen ook makkelijk maken (niet alles met creditcard bedoel ik dan) zie ik er echt geen nadelen in

Door Than @ 04 Apr 2013 08:06 am
Decent series for me. Although, my girrfliend was majorly in love with it (because of Inga). Definitely one of those series I had to go back, slow down and watch again to catch some of the smaller details, but not really a solid mystery show as it advertizes.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results