Sam & Max op de Wii ???
19 Sep 2006 door Sneaker
TellTale Games (bekend van de Bone games en de aankomende Sam & Max episodes), heeft aangegeven dat ze Sam & Max graag naar de nieuwe console van Nintendo, de Wii, willen brengen. Ze vinden dat de Wii zich goed voor Adventure games zou lenen. Enige probleem was dat TellTale Games geen development kit voor de Wii heeft om mee te werken. Nadat ze de fans hebben gevraagd om Nintendo te mailen, heeft Nintendo contact met ze opgenomen. <br /><br />Betekent dit dat we Sam & Max binnenkort op de Wii kunnen verwachten?<br /><br /><b>Bron:</b> <a href="http://www.gamed.nl" target="_blank">Gamed</a>
Berichten: (4)


Door Sneaker @ 19 Sep 2006 07:39 pm
Moet zeggen dat het erg goed nieuws zou zijn, als deze spellen op de Wii komen. Het lijkt mij ook het ideale medium voor adventure games. <br /> <br />Alleen ben ik geen fan van episodic releases. En dan lijkt een episodic release voor de Wii me helemaal niets. Hooguit 2 uurtjes speeltijd voor op de Wii, ik weer het niet. Maar de tijd zal het leren.

Door Anonymous @ 19 Sep 2006 07:48 pm
Misschien dat ze de episodes op de PC uitgeven en een uiteindelijke versie op de Wii. Dat zou perfect zijn voor de Wii eigenaars :)

Door Jun @ 19 Sep 2006 08:14 pm
Epesodic zou heel goed werken denk ik juist hoor. Als je net zoals met Xbox Live gewoon in de winkel credits kan kopen waarmee je online weer dingen kan kopen werkt dit heel erg goed denk ik :) En het idee van een soort van &quot;serie&quot; met seizoenen is ook tof

Door Sneaker @ 19 Sep 2006 10:44 pm
Ja, de Wii gaat online en je kan ook oude games van de NES, SNES en GameCube downloaden. <br /> <br />Persoonlijk zie ik zo ie zo niet veel in episodic releases, dus ik zie liever één grote game voor de Wii (of nog liever voor de PC).

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results