Bekijk aliens in Roswell
05 Jul 2007 door Vanya
Iedereen heeft wel eens gehoord van de gecrashte UFO bij Roswell. Volgens het Amerikaanse leger ging het in werkelijkheid om een weerballon, maar veel mensen geloven niets van die verklaring en zijn ervan overtuigd dat er een ongeluk is gebeurd toen buitenaardse wezens in hun vliegende schotel probeerden te landen op aarde. Rond dat spannende verhaal is een adventure in ontwikkeling, en deze is zelfs al bijna klaar!<br /><br />Lexicon Entertainment heeft namelijk vandaag aangekondigd dat ze eind juli het spel Aurora: The Secret Within gaan uitgeven. In het spel speel je detective Pileggi. Hij onderzoekt een mysterieuze verdwijning van een boer, en komt er dan achter dat alles wat hij tot dan toe voor 'waar' heeft aangenomen slechts een illusie is.<br /><br />Aurora - The Secret Within is een first person point and click adventure met meerdere eindes en uitdagende puzzels. Het spel wordt ontwikkeld door de Italiaanse studio 'BluMiAl Studios'.
Berichten: (6)


Door Sneaker @ 06 Jul 2007 02:35 am
Als X-Files liefhebber klinkt dit geweldig voor mij. Ben heel erg benieuwd.

Door Sneaker @ 06 Jul 2007 02:44 am
Herinner me de demo ineens. Daar kwam ik in vast te zitten . Interessant was het zeker.

Door SuperDre @ 06 Jul 2007 02:37 pm
Point and click, dat maakt het ook helemaal duidelijk.. Myst is ook Point and click, Monkey Island is ook point and click, maar toch zijn het 2 compleet verschillende adventures, de ene is 1st person, de andere 3rd person.. en voor mij zijn de 3rd person games leuker dan de 1st person adventures.. Het verhaal klinkt in iedergeval geweldig..

Door Anonymous @ 07 Jul 2007 12:09 pm
Point and Click is iets wat we er graag bij vermelden, aangezien dat voor veel personen wel een belangrijk punt is. 3D of 2D, 1st of 3rd person is iets wat minder mensen echt als voorwaarde voor het kopen van een spel hebben. Maar ik heb de informatie even aangevuld, want je hebt wel gelijk dat we zo volledig mogelijk moeten zijn :)

Door SuperDre @ 10 Jul 2007 04:12 pm
thanx dave ;) Dit maakt voor mij in iedergeval duidelijk dat het geen spel voor mij is.. maar het idee achter het spel is wel heeeeeel erg interessant..

Door Judith @ 15 Feb 2017 01:20 pm
Keep these arlcties coming as they've opened many new doors for me.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results