Scavenger Hunter bereikt de Gold status
26 Nov 2006 door Sneaker
Na 7 jaar hard werken heeft <b>Scavenger Hunter</b> de Gold status bereikt en hij staat voor December 2006 gepland. <br /><br />Uniek aan Scavenger Hunter is dat deze adventure herspeelbaar is. Iedere keer als je een nieuw spel start, krijg je nieuwe puzzels, oplossingen, schatten en locaties te zien. Dus elke keer als je het spel start, ontdek je weer nieuwe dingen.<br /><br />Het spel is voor 25 Dollar (verzendkosten niet inbegrepen) te pre-orderen van de <a href="http://www.sagewood-software.com" target="_blank">offici�le site</a>.
Berichten: (12)


Door margarita @ 27 Nov 2006 11:43 am
ziet er slecht uit zeg..

Door Sneaker @ 27 Nov 2006 01:08 pm
In welk opzicht margarita.

Door margarita @ 27 Nov 2006 01:51 pm
de creenshots..of kijk ik verkeerd.

Door Sneaker @ 27 Nov 2006 04:12 pm
Tja, het is een indie developer die niet het geld, de tijd en de manschappen heeft om state of the art graphics te produceren. Maar ik vind dat ze er zeker mee door kunnen. <br /> <br />Heb ook de officiele demo gedownload van de site en het klopt echt wat ze zeggen. Heb de demo drie keer doorlopen en het was drie keer anders wat items, codes en schatten betreft.

Door Crypto @ 28 Nov 2006 07:25 pm
Ik vind de graphics toch te slecht voor 25 euro. Niet dat je het echt goed kan vergelijken, maar Half Life 2: Episode One is ook 25 euro en die heeft echt übergraphics. Als het gratis was, oké, maar dit is niks....

Door Sneaker @ 28 Nov 2006 08:30 pm
Ik vind dat je deze game in geen enkel opzicht kan vergelijken met Half Life 2: Episode One. Zeker niet wat graphics betreft. Het is een indie developer die niet het geld, niet de tijd en niet de manschappen tot zijn beschikking heeft, die de makers van HL2 wel hebben. <br /> <br />Men is 7 jaar bezig geweest aan een adventure die je meerdere keren kan spelen en waarbij je elke keer als je het spel opnieuw opstart, weer wat nieuws ontdekt en nieuwe puzzels, voorwerpen en locatie krijgt voorgeschoteld. Maar om een spel nu al af te keuren op basis van alleen de graphics gaat mij een beetje te ver.

Door Anonymous @ 29 Nov 2006 03:20 am
Nou ja, dat is iets persoonlijks. Ik kan me goed voorstellen dat je een spel afkeurt vanwege de graphics. <br /> <br />Kijk, het meeste plezier haal je (in ieder geval ikzelf) uit het verhaal en de puzzels. Maar als je je het hele spel ergert aan de graphics die het spel heeft, kun je er beter niet aan beginnen. Iedereen stelt andere eisen aan spel en haalt er op een andere manier plezier uit, en graphics kunnen een spel maken of kraken.

Door Sneaker @ 29 Nov 2006 03:26 am
Denk inderdaad dat het wel iets persoonlijks zou zijn. Ik vind het erg knap dat ze als indie developer zonder al het geld en manschappen een adventure hebben gemaakt die je meerdere malen uit kan spelen en telkens nieuwe dingen kan ontdekken. Maar goed, we zullen zien hoe het spel uit gaat vallen.

Door Crypto @ 29 Nov 2006 12:01 pm
Ho ho ho! Ik keur het niet op de graphics. Ik zeg alleen maar dat ze onder de maat zijn. En 7 jaar en dan dit krijgen vind ik erg teleurstellend... Het verhaal is het allerbelangrijkst, dat weten jullie van mij. Maar dan vind ik de graphics toch te weinig... Kan me niet schelen dat ze weinig geld hebben, als het 7 jaar kostte en als je er 25 euro voor moet betalen wil ik meer.

Door Sneaker @ 29 Nov 2006 09:37 pm
Je zegt nu al &quot;maar dit is niks&quot;. Ze zijn zeven jaar bezig geweest om een volledige herspeelbaar adventure te maken en daar zijn ze in geslaagd. Dus iedere keer als je het spel opnieuws start, zijn er andere dingen. Zoals met de meeste indie developers, vallen de graphics dan wat tegen. <br /> <br />Maar ik krijg binnenkort een review exemplaar binnen. Kijken of ik je kan overtuigen dat het de 25 Dollar waard is.

Door Crypto @ 30 Nov 2006 08:55 am
Deal...

Door Martha @ 15 Feb 2017 11:54 am
Ah, i see. Well th'ats not too tricky at all!"

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results