Hauntings of Mystery Manor
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Cindy Pondillo
Genre: 2005
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Verkenning

Description - 
Dit spel is gebaseerd op de website Mystery Manor, eveneens van de maker van dit spel. Dit is een site over spellen van het Adventure Genre, waarbij de verschillende secties (reviews, walkthoughs en dergelijke) verdeeld zijn over kamers als "The Winecellar", "The Attic" en The Garden".

Jouw familie heeft al vanaf de 18e eeuw een mooi landhuis in bezit dat generatie op generatie doorgegeven is. Jij bent 15 jaar geleden weggegaan uit het landhuis, omdat er teveel slechte dingen in het huis zijn gebeurd. Het hele huis zit vol geesten die na hun dood niet kunnen genieten van de eeuwige rust. Ofwel ze hebben zelf een vreselijke moord begaan, waardoor ze nu blijven spoken, ofwel ze zijn een vreselijke dood gestorven, met hetzelfde gevolg. Zij zijn gedoemd te blijven in de wereld der levenden en kunnen hun kamer niet uit.

Deze spoken hebben in die 15 jaar dat je uit het huis bent steeds in je gedachten rondgezworven. Nu kom je terug naar het landhuis om al deze spoken voor eens en altijd te helpen hun eeuwige rust te vinden en daarbij tevens jezelf te helpen rust te vinden.This game has been viewed 2323 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results