Cluedo Chronicles: Fatal Illusion
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Hasbro Interactive
Genre: 2000
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Detective

Description - 
Het is 31 december 1938, je bent aan boord van de privé-jacht van de rijke en excentrieke Ian Masque, temidden van een selecte groep van gasten die uitgenodigd zijn om een ongewoon Oud en Nieuw feest te vieren. Plotseling komt Mr. Masque op mysterieuze wijze om het leven, en iedereen is verdacht. Wie kan het hebben gedaan?

Of het nu de film is, een theaterstuk of het bordspel, iedereen kent Cluedo. Hasbro Interactive zette eerder een stap om het bordspel op de computer uit te brengen. Clue: Murder at Boddy Mansion werd een geslaagd en amusant bordspel die je op de computer kon spelen, alleen met sfeervolle 3D graphics, animaties en geluidseffecten. Dezelfde personages uit dat spel zijn ook in deze game gebruikt. Alleen nu als hoofdrolspelers in een adventure.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om drie spellen te maken, waarvan dit spel het eerste deel uit de serie zou zijn. Echter, omdat Hasbro Interactive zijn deuren sloot en Engineering Animation Incorporated besloot dat games niet hun hoofddoel was, zijn deel twee en drie nooit gemaakt en gaan deze waarschijnlijk ook nooit meer komen.

Het wordt ten sterkste aangeraden om een patch te installeren. Deze is hier te downloaden.This game has been viewed 1867 times.

 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results