Legend of Kyrandia, Book 3: Malcolm's Revenge
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Westwood Studios
Genre: 1994
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 
In het eerste deel van de Kyrandia serie speel je als Brandon, die op het einde de slechte hofnar Malcolm in een stenen beeld verandert. Nu heeft een bliksemschicht Malcolm weer bevrijdt. Het verhaal van dit derde deel zal dus wel gaan over een held die de slechte Malcolm weer moet tegenhouden in zijn slechte plannen...

Integendeel. Het blijkt dat Malcolm helemaal niet zo slecht is als men denkt. De koning en koningin, waaarvan men denkt dat hij ze jaren geleden had vermoord, zijn om het leven gebracht door een magisch mes, en niet door Malcolm. Het is nu aan Malcolm, de "voormalige schurk", om zijn onschuld te bewijzen.

Allereerst moet je Kyrandia verlaten. Door met piraten mee te reizen verlaat je het "Isle of Cats", maar deze schurken leveren je uit aan je vroegere vijand Brandon, die je op het randje van de aarde achterlaat. Wanneer je via Limbo en door de hel terug naar Kyrandia komt, merk je dat Kyrandia is veroverd door de piraten.. (diezelfde ja.) Jij zult Kyrandia moeten bevrijden en dan uiteindelijk je onschuld bewijzen...This game has been viewed 1695 times.

 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results