Legend of Kyrandia, Book 2: Hand of Fate
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Westwood Studios
Genre: 1993
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 
Er was wat verwarring rond de titel van dit spel. Eerst werd het namelijk uitgebracht als Fables and Fiends: hand of Fate. Later werd het spel nog eens uitgebracht onder de titel: Legend of Kyrandia 2: Hand of Fate.

Jij speelt in dit tweede boek van de geschiedenis van Kyrandia als de vrouwelijke alchemiste Zanthia. Er lijken stukjes van het koninkrijk van Kyrandia te verdwijnen. De Raad van de Mystici gaat in beraad over dit vreemde verschijnsel. Een enorme Hand zegt te weten hoe dit komt. Een grote steen in het midden van de aarde zou de oplossing zijn van het probleem en Zanthia wordt uitgekozen om deze steen te achterhalen. Je merkt gelijk dat er iemand is die probeert je tegen te houden, wanneer er van je laboratorium een puinhoop is gemaakt.

Allereerst moet je naar het eiland Volcania gaan waarvandaan je naar het middelpunt van de aarde kunt komen. Hier kom je steeds dichter bij het achterliggende complot en de geheimen van de stukjes land die verdwijnen. Het is aan jou om het brein hierachter een halt toe te roepen.


This game has been viewed 1685 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results