Alone in the Dark 3
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Infogrames
Genre: 1995
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Horror

Description - 

1925, Detective Edward Carnby zit opnieuw alleen in het donker. Zijn huisbaas heeft namelijk de elektriciteit afgesloten omdat hij zijn rekeningen niet kon betalen. Hoog tijd dus voor een nieuwe opdracht. En daadwerkelijk, die nacht krijgt hij een telefoontje. Emily Hartwood zit in de problemen! Na de zelfmoord van haar neef Jeremy in Alone in the Dark 1, besloot Emily haar kans te wagen in de filmwereld. Tijdens de opnames van de film "The Last Ranger of Slaughter Gulch" ging echter het één en ander mis. Van de ene dag op de andere was er van de hele filmploeg geen spoor meer. Behalve dan twee woorden die in een zadel gekerfd waren: "Call Carnby".

Jij kruipt opnieuw in de huid van Edward Carnby en reist naar de verlaten cowboystad Slaughter Gulch, midden in de Mohave-woestijn. Natuurlijk krioelt het dorp van de rusteloze zielen van schietgrage cowboys. Maar ook hier zit meer achter dan je op het eerste gezicht zou vermoeden... Jed Stone, de stichter van het dorp heeft immers dingen op zijn kerfstok waar hij zelfs na zijn dood niet ongestraft onderuit kon komen.

Wat is mogelijk angstaanjagender dan verlaten huizen (die niet verlaten blijken te zijn) en spookschepen? Een spookdorp natuurlijk! In dat opzicht is AitD3 alvast geslaagd: de setting is opnieuw goed gekozen. Ook interessant is dat je dankzij Indiaanse tovenarij een gedeelte van het spel als poema kunt spelen. Op grafisch gebied is er in vergelijking met deel 1 en 2 vrijwel geen vooruitgang geboekt. Geen slecht spel dus, maar de formule raakte stilaan uitgemolken.This game has been viewed 1892 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results