Alone in the Dark 2
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Infogrames
Genre: 1994
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Horror

Description - 

Kerstavond 1924, enkele jaren na zijn nacht alleen in het donker, ontvangt Edward Carnby een telegram van zijn vriend Ted. Een meisje met de naam Grace is gekidnapt door ene One Eyed Jack. Ted wil haar bevrijden en zegt dat Carnby hem gerust een handje mag komen toesteken. Ted besluit echter niet te wachten op versterking en betreedt het huis op de klippen van Hell's Kitchen alleen... in de intro zien we dat die vergissing fatale gevolgen heeft.

Vervolgens is het de beurt aan Carnby (jij dus) om de zoektocht verder te zetten. Het meisje zit opgesloten in een grote (en schijnbaar verlaten) villa en daar heb je de nodige ervaring mee. Hoewel, dit keer is het huis nog groter en de vijanden talrijker en daarbij veel slimmer dan zombies! Denk aan gangsters, piraten, gemartelde poppen en zelfs zwarte magie! Carnby moet ook nog zijn weg vinden door een levensgevaarlijk tuindoolhof. Aan het einde worden de rollen omgedraaid. Dan moet je als de jonge Grace op een spookschip Carnby van een zekere dood zien te redden. Dat piratenschip blijkt op één of andere manier betrokken te zijn bij de legende van One Eyed Jack. Je zult opnieuw menig gevecht en puzzel tot een goed einde moeten brengen wil je ook dit avontuur overleven.

De graphics van deel 2 zijn wat kleurrijker en gedetailleerder dan deel 1 maar het verschil blijft klein. Het spel zelf is wel merkbaar groter geworden en je tegenstanders zijn veel gevarieerder. De besturing is hetzelfde en ook de muziek staat opnieuw in audioformaat op de CD-rom. Een waardige opvolger dus, hoewel de sfeer van het origineel nooit echt geëvenaard wordt.This game has been viewed 1875 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results