Schizm 2: Chameleon
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Detalion
Genre: 2003
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Verkenning

Description - 
Een jongeman wordt wakker in een ruimteschip op een ruimtestation dat rond een verlaten planeet cirkelt. Een opgenomen tape van tweehonderd jaar geleden vertelt hem dat hij de oorzaak is van de verlatenheid van de planeet en dat hij nu is gestraft. Het station zal over zestien dagen zijn baan rond de planeet verlaten...

Maar Sen herinnert zich niets van wat er gebeurd is. Als hij gestraft moet worden, waarom nemen ze hem dan zijn geheugen af? Dat lijkt niet erg logisch. Maar voordat de tape meer zegt over wat Sen daar doet, gaat de tape kapot.

De planeet was ooit een geavanceerde samenleving, die gouden tijden doormaakte. Toen er een buitenaards ruimteschip landde, was er echter een interne ruzie. Er werden verschillende kampen gevormd: zij die het schip wilden benaderen en hun tegenstanders. Een verwoestende oorlog begon. En alles was Sen nog weet is dat er een vallei bestaat waar nog mensen leven die deze oorlog overleefd hebben. Nu moet hij een weg vinden om daar te komen. Wat zou er gebeurd zijn na die tweehonderd jaar? Zouden ze hem wel willen ontvangen? Sen heeft geen keus, aangezien het ruimtestation waar hij op zit op punt staat de ruimte in te zweven.This game has been viewed 1733 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results