Schizm 1: Mysterious Journey
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Detalion
Genre: 2001
Multiplayer: pc
Minimum System Requirements
Platform: Verkenning

Description - 
Het is het jaar 2083. Tien maanden geleden zijn de eerste mensen geland op de planeet Argilus. Ze vonden steden, dorpen, industriŽle installaties... allemaal verlaten. Deuren die niet gesloten zijn, maaltijden voor de helft opgegeten. Alle wonderbaarlijke machines waren nog steeds aan het werk. Maar nergens was er een glimpje van levende wezens te zien.

Onderzoeksteams worden ingevlogen, en onderzoeks-centra opgebouwd. Vier maanden later word jij met je voorraadschip gestuurd om er langs te gaan. Maar wanneer je contact probeert te maken, krijg je geen antwoord. Ook de onderzoeksteams lijken verdwenen te zijn.

Plots laten alle boordsystemen het afweten. De twee bemanningsleden, Sam Mainey en Hannah Grant, nemen plaats in hun reddingscapsules en komen op die manier op de meest vreemde locaties van het geheimzinnige Argilus terecht. Terwijl Sam zich in een zwevende stad bevindt moet Hannah achter de mysteries van een gigantisch organisch schip zien te komen. De hele planeet lijkt wel verlaten en slechts heel af ten toe dringen er boodschappen van het eerste team onderzoekers tot hen door, maar het lijkt wel alsof deze vanuit een andere dimensie afkomstig zijn...This game has been viewed 1911 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results