Police Quest 4: Open Season
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1993
Multiplayer: PC, Amiga
Minimum System Requirements
Platform: Detective

Description - 
Om hun reputatie eer aan te doen, liet Sierra PQ4 ontwikkelen door Daryl F. Gates, een voormalige politie-officier. Daarnaast viel Open Season te bewonderen in SVGA met fotorealistische afbeeldingen en alle dialogen werden dit keer gesproken. PQ4 was immers de eerste PQ op CD-rom.

Als je dacht dat het er in Lytton Town erg aan toe ging in PQ1-3, welkom in Los Angeles. Het eerste lijk wordt naakt, gemarteld en verminkt gevonden. Niet veel later duikt een tweede lijk op... dit keer je beste vriend. Een meedogenloze speurtocht begint door de straten van LA. Sommige sporen leiden je naar de dader, anderen juist niet. Vind deze psychopaat voor hij opnieuw toeslaat. Als je volgens het boekje werkt, overleef je misschien... doe je dat niet, dan is de kans groot dat jij zijn volgend slachtoffer wordt.

PQ is een uitstekend detective-adventure, maar was spijtig genoeg de laatste in zijn soort. Hierna volgden Police Quest: Swat 1 en 2. Hoewel ook hier de nadruk lag op split-second decisions en politieprocedures, kunnen we spijtig genoeg niet meer spreken van adventures.



This game has been viewed 1773 times.

 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results