Phoenix Wright: Ace Attorney
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Capcom
Genre: 2005
Multiplayer: Nintendo DS
Minimum System Requirements
Platform: Humoristisch

Description - 
Phoenix Wright: Ace Attorney is een rechtbank adventure. Je speelt de advocaat Phoenix Wright, die net klaar is met zijn studie en zijn carrière begint bij Fey & Co. Law Offices. Hij is jong en ambitieus en wordt gelijk in het diepe gegooid als hij in zijn eerste echte rechtszaak gelijk zijn beste vriend Larry Butz moet verdedigen. Larry wordt namelijk verdacht van moord op zijn vriendin, daarmee begint het spel dat uit vijf uitgebreide zaken bestaat.

Eigenlijk is het een remake van het eerste deel van de Japanse Gyakuten Saiban serie die in 2001 op de GBA verscheen. Alleen nu opgedate met touchscreen en microfoon functionaliteit, betere graphics en zelfs een compleet nieuwe zaak die optimaal gebruik maakt van de functies van de DS.

De serie bestaat uit vier games: Gyakuten Saiban (GBA), Gyakuten Saiban 2 (GBA), Gyakuten Saiban 3 (GBA), en dit deel voor de DS. De drie GBA games kwamen in Japan ook op de PC uit. Er staat tevens een vierde game (Gyakuten Saiban 4) gepland voor de DS. Ook komt werd er op de E3 Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All aangekondigd voor begin 2007. Dit zou een remake worden van Gyakuten Saiban 2.

Capcom had niet verwacht dat dit spel zo populair zou worden. Daarom was het haast onmogelijk om dit spel in de winkels te vinden kort na zijn release. Uiteindelijk besloot Capcom om meer exemplaren te produceren en in maart 2006 het spel opnieuw in de winkels krijgen.This game has been viewed 1625 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results