Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1996
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Horror

Description - 
Curtis Craig is een rustige, jonge man met een verschikkelijke jeugd. Hij probeert zijn leven weer op te pikken, nadat hij precies een jaar geleden uit het psychiatrisch instelling ontslagen is. Wanneer zijn collega's op werk mysterieus worden vermoord en er vreemde dingen om hem heen gebeuren, begint Curtis weer aan zichzelf te twijfelen. Terwijl de grens tussen werkelijkheid en waanzin vervaagt, wordt zijn strijd om de liefde van zijn vriendin Jocilyn tegengewerkt door zijn lust naar zijn collega Therese. Het onderzoek naar de moorden leiden hem naar het vreselijke verleden van een project genaamd 'Threshold'.

Jij speelt Curtis en doet onderzoek naar de vreemde verschijnselen en probeert te ontdekken wat je eigen bestaan te maken hebben met een entiteit genaamd de Hetacomb.

Phantasmagoria 2: Puzzle of Flesh is de opvolger van Phantasmagoria. Ook dit is een FMV adventure oftewel een Full Motion Video adventure. Echter heeft het tweede deel niets met het eerste deel te maken, op de titel na. Het verhaal van het tweede deel is niet geschreven door Roberta Williams maar door Lorelei Shannon die het verhaal voor King's Quest VII: The Princeless Bride schreef.This game has been viewed 2977 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results