Legacy: Dark Shadows
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Razbor
Genre: 2004
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 
De proloog speelt zich af in de jaren 30. Japanse wetenschappers ontdekken een ongewone substantie die menselijke lichaamscellen regeneert. Met andere woorden; het middeltje dat het verouderingsproces stopzet! Nochtans, met de (weinige) eerste vrijwilligers werd het helder dat er iets verkeerd was gelopen: na tien dagen was de verjonging zo intens dat een lichaam geen enkele klap kon weerstaan. Alle vrijwilligers stierven aan een schok.. In 1936 ondertekenen Japan en Duitsland de Anti-Comitern Pact. Hitlerís meest briljante wetenschapper Josef Mengele onderhandelde over de afspraken voor de samenwerking met Japanners voor het onderzoek van de regeneratieve substantie. Deze onderhandelingen duurden tot 1941, toen de Duitsers beseften dat hun soldaten niet in staat waren met het koude Russische klimaat om te gaan..

De Japanners, met hun eigen belangen in Rusland, besloten hen onvoorwaardelijk te helpen. In december 1941 kreeg het Instituut voor Erfelijke Biologie met wetenschapper Dr. Mengele een geheimzinnig pakket van Japan. Slechts enkelen wisten dat het alle video-opnamen aangaande de creatie van de regeneratieve substantie bevatte.

Hierna gaat het verhaal nog verder in drie tijdszones, die allemaal om de kostbare substantie gaan. De laatste en belangrijkste is die van Ren, de prive onderzoekster in 2138.This game has been viewed 1682 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results