Loom
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: LucasArts
Genre: 1990
Multiplayer: PC, Amiga
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 
In een verre toekomst sluiten alle mensen zich aan bij verschillende Gilden. Er zijn Gilden voor elk beroep. Zo is er een Gilde voor Herders en voor Wevers. Eeuwen vervlogen en de Gilden werden van elkaar ge´soleerd. Contact tussen mensen van verschillende Gilden werd verboden en de wereld werd steeds achterdochtiger.

Zo was dit ook bij de Wevers. Zij hadden uitgevonden dat ze met muziek alles konden weven. De essentie van het leven zelf, niks was te veel. Maar door de gesloten gemeenschappen ging de populatie achteruit en het Gilder der Wevers werd met uitsterven bedreigd. Als er nu niets gedaan werd, was het Gilde gedoemd te vergaan. De Ouderlingen hielden echter vast aan de oude patronen en wilden geen verandering.

Tot de dag dat Bobbin Threadbare 17 werd. Hij was zoon van een Vrouwe van het Gilder der Wevers die al eens het Patroon had doorbroken en daarvoor in een zwaan was veranderd en voor eeuwig verbannen. Bobbin wordt nu opgeroepen door de Ouderlingen, maar wanneer hij daar aankomt ziet hij de Ouderlingen een voor een in zwanen veranderen. Heeft dit iets te maken met de scheur in het Patroon die zijn moeder veroorzaakte? Het is nu aan Bobbin om deze ramp te herstellen en zijn Gilde te redden. Maar de jonge Wever is helemaal niet volleerd. Hij moet de omgeving en de natuur goed gadeslaan om nieuwe muzieknoten te verkrijgen. Weet hij die in de juiste volgorde af te spelen, dan zal hij over magische krachten beschikken. En dat is maar goed ook, want die zal Bobbin meer dan nodig hebben om zijn avontuur te overleven...


    Gerelateerde Artikelen

This game has been viewed 1645 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results