Noctropolis
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Electronic Arts
Genre: 1994
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Horror

Description - 
Het boekenwinkeltje van de ietwat saaie Peter Grey krijgt niet veel klanten over de vloer. Hij is dan ook verbaasd als er plots een klein meisje de winkel binnenstapt met een cadeau'tje voor hem. Het pakje blijkt een luxe uitgave te zijn van het laatste avontuur van de Darksheer. De Darksheer is de favoriete stripheld van Peter, die in de fictieve stad Noctropolis heel wat gespuis achter de tralies liet belanden.

Voor hij het goed en wel beseft, staat hij zelf in dit duistere oord. Een psychopatisch genie heeft alle duivels en hellegebroed opnieuw vrijgelaten in Noctropolis. Het wordt al snel duidelijk dat Peter de rol van Darksheer op zich moet nemen. Hij moet duivelse puzzels oplossen en daarnaast ontdekken wat er met de vorige Darksheer gebeurde. Hij mag daarbij niet in de klauwen vallen van schepsels als de verleidelijke Succubus of Master Macabre. Gelukkig krijg hij hulp van de bevallige Stiletto.

Noctropolis was één van de eerste videogames in SVGA dat gebruik maakte van videofilmpjes bij close-ups tijdens gesprekken. Toen het spel op de markt kwam, kreeg het in Engeland een 18+ rating. Al waren de filmpjes slechts in postzegelformaat, sommige pikante scènes waren toen echt 'op het randje'.This game has been viewed 1549 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results