Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1999
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Horror

Description - 
Prins James van Albanië roept de hulp in van de Schättenjager. De prins is de huidige erfgenaam van de Stewarts, oftewel de verbannen koningen van Schotland. Hij vertelt Gabriel en Grace dat hij vreest voor de veiligheid van zijn pasgeboren zoon. Er werden al eerder leden van de familie 's ochtends lijkbleek en verzwakt aangetroffen. Met twee tandafdrukken in de nek.

Gabriel houdt de wacht, maar kan niet verhinderen dat de baby gekidnapt wordt door twee mysterieuze mannen. De Schättenjager volgt hen tot op een trein, maar krijgt daar een klap op zijn hoofd. Hij wordt wakker in het Coïza station en de conducteur raadt hem aan om naar het dichtst bijzijnde dorpje Rennes-le-château te gaan.

Het hotel waar Gabriel aanklopt is op één kamer na volgeboekt. De meeste gasten, waaronder vreemd genoeg zijn oude kameraad Mosely, arriveerden niet veel eerder dan hij. Zijn ze echt geïnteresseerd in de plaatselijke folklore of zitten de kidnappers erbij? Het dorpje heeft overigens een rijke geschiedenis. Van de Tempeliers en de Heilige Graal tot de legendarische schat van de mysterieuze Saunière. Het duurt niet lang of Gabriel krijgt de indruk dat ook prins James meer weet over de kidnappers dan hij kwijt wil. En dit zou geen Gabriel Knight zijn, als dit niet slechts het topje van de ijsberg was.

Net als in het vorige deel speel je afwisselend met Gabriel en Grace. Nieuw is het computerprogramma Sidney. Daarin kun je aanwijzingen opslaan of vingerafdrukken en data invoeren en analyseren. Daarnaast bevat het een bibliotheek aan informatie over het occulte. Gabriel Knight 3 is een uitstekend voorbeeld van het adventuregenre op haar hoogtepunt!This game has been viewed 1798 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results