Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Prelusion Games
Genre: 2001
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Humoristisch

Description - 
Vele jaren geleden leefde er een slechte Tovenaar, genaamd Karn. Zijn krachten waren enorm, en zijn enige doel was om de hele wereld te veroveren. Vele dappere mannen hebben geprobeerd hem te stoppen, maar stierven bij hun pogingen. Maar net op het moment dat alles verloren leek kwam er een jongeman, en samen met een mysterieuze paddestoel wist hij Karn te verslaan en de wereld te redden van tirannie. Hij werd als held onthaald en alle mensen vierden feest. De grote paddestoel werd op het centrale plein van Phungoria geplaatst.

En de mensen herdachten deze grote daad. Elk jaar hielden ze een groot feest ter ere van deze gebeurtenis en voor elk festival werd er een burger gekozen die de veiligheid van de paddestoel voor het komende jaar zou garanderen. Dit jaar is het de beurt aan Gilberts grootvader, Abraham Goodmate. Hij zweert bij zijn leven om de paddestoel te beschermen. Een week voor het festival wordt de paddestoel echter gestolen! Abraham Goodmate wordt hiervoor verantwoordelijk gehouden. Hij had gezworen de paddestoel met zijn leven te beschermen... laat hem nu dan maar deze fout met zijn leven bekopen zeggen de mensen. Abraham wordt in de cel gegooid om te wachten op zijn executie tijdens het festival.

Het is nu aan Gilbert om de paddestoel terug te vinden, de dief te pakken en zo het leven van zijn grootvader te redden. En daarvoor heeft hij precies een week...This game has been viewed 1663 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results