Flight of the Amazon Queen
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Interactive Binary Illusions
Genre: 1995
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Verkenning

Description - 
Jij speelt in dit spel als de piloot Joe King. Joe krijgt aan het begin van het spel de opdracht om de actrice Faye Russell naar de jungle van de Amazone te vliegen voor een fotoshoot. Zijn aartsrivaal Hans Anderson probeeert je echter te dwarsbomen. Hij sluit je op in je hotelkamer en jij moet je uit deze situatie redden om op tijd op het vliegveld te zijn voor je afspraak met Faye.

Hierna heb je echter nog veel meer pech, want je als je aan je vlucht begonnen bent word je geraakt door de bliksem en crash je midden in de jungle. Jij moet hulp halen, maar al snel ontdek je dat er veel meer dingen spelen in de jungle. Prinses Azura, leidster van de amazones, is gekidnapt door een geheimzinnige organisatie die Floda heet en gebruik maakt van machines die ontworpen zijn door de slechte genie Frank Ironstein. Jij laat je natuurlijk van je beste kant zien en gaat op onderzoek uit wat er nou allemaal aan de hand is.

Dit spel is vrijgegeven door de ontwikkelaars als freeware en kan gedownload worden vanaf de ScummVM website. Met dit progamma kun je het spel ook spelen op nieuwere systemen zoals XP.


This game has been viewed 1854 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results