Egypt 2: The Heliopolis Prophecy
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Cryo Interactive
Genre: 2000
Multiplayer: PC, Playstation
Minimum System Requirements
Platform: Historisch

Description - 
Deze educatieve adventure speelt zich voor het eerste deel af, namelijk 1350 voor Christus. Ook voor dit spel is het "Reunion des Musees Nationaux" ingeschakeld om wetenschappelijke informatie over Egypte en haar gebruiken te verschaffen.

Het spel begint met een droom. Wanner Tifet wakker wordt, krijgt ze een briefje, waarin staat dat haar vader ernstig ziek is. Als Priesteres van de Godin Sakhmet is ze bedreven in de genezende kunsten. Daarom gaat Tifet onmiddellijk naar haar vader toe.

In Heliopolis merkt ze vreemde symptomen op bij haar vader. Wanneer ze een medicijn gaat zoeken in de tempelbibliotheek, komt ze steeds meer mensen met dezelfde symptomen tegen. Tifet leert ook van het bestaan van een mysterieuze voorspelling die een rampzalige gebeurtenis beschrijft. Als dat nog niet genoeg is, blijkt dat het lot haar uitgekozen heeft om het tij te doen keren. Jij speelt als Tifet en je moet op zoek gaan naar de oorzaak van deze ziekte en een manier om ze tegen te houden.This game has been viewed 2010 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results