Toonstruck
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Burst
Genre: 1996
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 
Je speelt dit spel als Drew Blanc (gespeeld door Christopher Lloyd van Back to the Future), een cartoonist. Hij werkt voor een groot bedrijf dat een show op de tv brengt over een lief, knuffelig konijn. Wanneer er nog veel meer lieve knuffelige beestjes getekend moeten worden voor de show moet Drew flink overwerken. Wanneer hij midden in de nacht nog steeds bezig is wordt hij opeens in een cartoonwereld gezogen.

Deze wereld bestaat uit Cutopia, waar alle lieve cartoonfiguren wonen, Malevolands, waar alle slechterikken wonen en Zanydu, waar alle maffe toons wonen. Count Nefarious, de slechte heerser van Malevolands, heeft een machine uitgevonden waarmee hij alle lieve toons omtovert in slechte en gemene figuren. Koning Hugh van Cutopia vraagt Drew om de benodigde delen van een zogeheten Cutifier bij elkaar te zoeken om dit proces weer om te keren.

In het eerste deel van dit spel zoek je naar de onderdelen van de Cutifier, waarbij je geholpen wordt door Flux Wildly, een maf stripfiguur dat Drew ooit heeft getekend voordat hij in de lieve konijnenshow werd getrokken. Daarna neemt het verhaal een andere wending en ben jij de enige hoop voor de lieve stripfiguren om de slechte Count Nefarious tegen te houden!


    Gerelateerde Artikelen

This game has been viewed 1595 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results