Simon the Sorcerer 2: The Lion, the Wizard and the Wardrobe
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: AdventureSoft
Genre: 1995
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Humoristisch

Description - 
In de wereld waar Simon in het eerste deel afrekende met de slechte tovenaar Sordid heeft het normale leven zichzelf weer opgepakt. Als er een jongeman de geheime toverkunsten weer probeert op te pakken stuit hij op het oude toverboek van Sordid, waarna hij per ongeluk de meester ervan tot leven roept. Nou, niet echt tot leven, want alleen de schim van Sordid is terug. Sordid is dus gedeeltelijk terug, maar heeft geen enkele macht meer, naast de kennis van de magie. Hij haalt de jongen over om zich aan zijn zijde te scharen in ruil voor lessen in de magie. Hij helpt Sordid een transporteermiddel te maken dat Simon weer terug zal brengen naar hun wereld. Dit is... een klerenkast.

Simon is een paar jaartjes ouder en probeert de avonturen uit het eerste deel te vergeten. Helaas voor hem zijn er dus dingen gebeurd die snel weer zijn geheugen zullen doen opfrissen. Wanneer hij thuiskomt van een Van Halen concert vindt hij de mysterieze Klerenkast in zijn kamer. Nieuwsgierig als hij is doet hij hem open, om te ontdekken dat er geen kleren in hangen. Wel is er een oneindige doorgang naar achteren. Als Simon erin stapt gaat de deur dicht en flitst de kast naar die andere dimensie, waar Sordid en zijn helper op Simon zitten te wachten.

Hij komt echter terecht bij Calypso's winkel, die hem vertelt dat hij hem terug kan sturen, maar dat hij daarvoor het zeldzame materiaal Mucusade nodig heeft. En het enige bekende stukje hiervan ligt in de zwaarbewaakte schatkamer van het "Royal Castle".This game has been viewed 1604 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results