Blade Runner
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Westwood Studios
Genre: 1997
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 

In 1982 kwam er een film uit, geregisseerd door Ridley Scott, met de naam Blade Runner. Deze was gebaseerd op het boek "Do Androids Dream of Electric Sheep", van Philip K. Dick. In 1997 kwam dit spel uit, met een verhaallijn losjes gebaseerd op het script van de film...

Blade Runner neemt je mee naar Los Angeles in het jaar 2019. Jij, Ray McCoy, bent een beginnende Blade Runner, een gespecialiseerde politieofficier met als doel het vinden en vernietigen van replicanten. Dit wordt jouw eerste zaak: een dierenmoord. Een zaak die in de wereld van Blade Runner zeer ernstig wordt bevonden. En mocht de druk van een dierenmoord als eerste zaak niet genoeg zijn, dan kun je je lol wel op in het web van misdaden waar je tijdens deze zaak op stuit. Sommige minder serieus (kaassmokkel), sommige wat meer serieus (het opblazen van onderzoekers van het bedrijf Tyrell).

Het is nu jouw zaak deze gevallen met elkaar zien te verbinden en erachter te komen hoe dit ook met jou wat te maken heeft.This game has been viewed 1926 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results