Scratches
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Nucleosys
Genre: 2006
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Horror

Description - 
In het jaar 1963 wordt een zeer geŽerde heer, James T. Blackwood, verdacht van de moord op zijn vrouw. Voordat hij zich onschuldig kan verklaren overlijdt hij aan een hartaanval, alhoewel sommigen beweren dat het zelfmoord was.Politieonderzoek naar deze zaak wordt hierna stopgezet. In 1964 komt een goede vriend van James Blackwood in het verlaten huis wonen, als gepensioneerde dokter. In 1975 verdwijnt deze man echter spoorloos.

Nu is het 1980. Jij komt aan op jouw ideale landhuisje in de omgeving van Rothbury, Engeland. De omgeving is prachtig en rustig. Maar wanneer je het huis binnengaat kom je er al snel achter dat er hier iets duisters gaande is.. En je bent van plan dit tot de bodem uit te zoeken.

In 2007 is er ook een Director's Cut versie gekomen van Scratches. Het spel is precies hetzelfde als het origineel, maar er is wel een extra hoofdstukje toegevoegd dat je, onafhankelijk van de rest, vanuit je optiemenu kunt activeren. Ook is er op de site van Nucleosis nog een gratis update te dowloaden, (500 mb!!), die de grafische beelden zo mogelijk nog levensechter maken.This game has been viewed 1694 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results