Riddle of Master Lu
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sanctuary Woods
Genre: 1995
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Geheim/Samenzwering

Description - 
1936. Jij bent avonturier Robert L. Ripley van het beroemde museum van curiositeiten met de naam "Ripley's Believe It or Not". Bij je terugkomst uit Egypte blijkt dat er ingebroken werd in je kantoor. Nadat je je zakenpartner Feng Li hebt gered van een ontsnapte giftige cobra, kom je meer te weten. De inbrekers zochten informatie over de Tombe van de Eerste Keizer van China. Daar zou een talisman van onvoorstelbare kracht voor het grijpen liggen en die zou wel eens de doorslag kunnen geven in de op stapel staande wereldoorlog.

Je moet samen met je assistente Mei Chen op zoek gaan naar die sleutel voor het te laat is. Je bezoekt meer dan 200 authentieke locaties waaronder Peiping, het Paaseiland en een verloren stad in het Andesgebergte. Daarnaast moet je ook je museum draaiende houden. Dat doe je door je meest waardevolle en bizarre vondsten (of schetsen ervan) naar je museum op te sturen.

Het spel zelf combineert 3D gerenderde achtergronden met live-action beelden van de personages. Het hoofdpersonage is overigens gebaseerd op de echte Robert L. Ripley en ook het mysterie berust op een bestaande legende.This game has been viewed 1575 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results