Shannara
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Legend Entertainment
Genre: 1995
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Fantasy/SF

Description - 
Shannara is een Adventure gebaseerd op het boek: Sword of Shannara. Dit is een van de fantasy boeken in de serie over de Vier Landen van Terry Brooks.

Het spel begint met een visioen waarin de slechte Brona weer tot leven wordt geroepen. Deze was in het verleden gedood door Shea Ohmsford, maar is nu terug om de wereld weer in zijn macht te krijgen. Wanneer dit visioen eindigt word je wakker bij een lieflijk beekje. Jij bent Jak Ohmsford, de zoon van Shea, die weggelopen is van huis, na een ruzie met zijn vader. Op een gegeven moment word je aangevallen door een afschuwelijk monster. Net als je denkt dat je verloren bent, komt een mysterieus figuur je redden.

Hij stelt zich aan je voor als Allanon, de laatste Dru´de en vriend van Shea, en hij vertelt over Brona en zijn horde monsters. Allanon stuurt je op pad naar Leah om de koning, Menion Leah, te waarschuwen voor een aanval. Op je reis kom je de koningsdochter Shella tegen, die zich bij je aansluit. In Leah verschijnt Allanon ook weer. Hij vertelt dat Jak, samen met Shea de enige is die Brona kan verslaan, en wel door middel van het Zwaard van Shannara.

Na wat problemen met wat monsters kun je het zwaard te pakken krijgen, maar hij is helaas gebroken. Allanon stuurt je weer op reis om vier artefacten te krijgen die Allanon in staat stellen het zwaard met zijn magie weer opnieuw te smeden. Hierna ben je klaar om Brona tegen te houden...This game has been viewed 1526 times.

 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results