Leisure Suit Larry 5
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1991
Multiplayer: PC
Minimum System Requirements
Platform: Humoristisch

Description - 
Larry keert terug in deel 5, Passionate Patti does a little undercover work geheten! Deel vier was volgens Al Lowe gestolen (Larry 4 - 'the missing floppies'). De maffia houdt een crisisvergadering: hun drugs doen het goed, maar de verkoop van porno gaat sterk achteruit sinds de komst van kabeltelevisie. Daar moet dringend iets aan gedaan worden.

Ondertussen nipt Larry van een koel bekertje water op het werk. Inderdaad! Larry werkt! Voor America's Sexiest Home Videos dan nog wel. Hij moet er met een handcamera op uit trekken en de drie meest sexy vrouwen van Amerika filmen (zonder dat ze het weten). Waarom precies Larry? Volgens zijn baas mag het voor een goede vrouw niet uitmaken of haar man nu knap is of een ware loser. Larry reist dus van New York naar Atlantic City en Miami.

De knappe Patti werkt ondertussen bij een radiostation en je moet afwisselend met haar en Larry spelen. Hoe het tussen hen fout ging, kom je gaandeweg te weten. Patti wordt gecontacteerd door de FBI met de vraag of ze niet wat undercover work wil verrichten...

De drie verhaallijnen hebben natuurlijk met elkaar te maken en daarom heeft Larry 5 het beste plot van de hele reeks. De stijl werd ook helemaal omgegooid naar de cartoon-look die Sierra tot en met deel 7 zou verfijnen. Verder maakten snufjes zoals de handcamera, de pikante humor en de 'better-looking-babes' dit deel ook tot een topper.This game has been viewed 1668 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results