Leisure Suit Larry 3
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1989
Multiplayer: Pc, Atari ST, Amiga
Minimum System Requirements
Platform: Humoristisch

Description - 
Dit derde deel heet voluit Leisure Suit Larry 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals. Larry heeft zich 'gesettled' en net zoals bij alle getrouwde mannen gaat dat samen met 'meer buik' en 'minder haar'. Kortom: het leven is goed. Maar dan betrapt hij zijn vrouw met een andere... vrouw. Kort daarna wordt hij ook nog eens ontslagen op zijn werk (geen toeval overigens, Larry's schoonvader wachtte immers al lang op deze dag).

Onze veertiger staat dus weer voor een moeilijke opgave: de scheiding doorlopen en een nieuwe babe versieren. Maar daarvoor moet hij van zijn overgewicht verlost geraken en dat zal hem heel wat bloed, zweet en tranen kosten. Wel, zweet in elk geval.

Het tropische eiland is overigens erg veranderd sinds Larry 2: bossen moesten plaats ruimen voor buildings en de stranden zitten volgepakt met toeristen. Als het meezit scoort Larry zelfs meerdere keren. Maar alle andere dames vallen in het niets wanneer hij in een loungebar de verleidelijke Patti ontmoet. Vooraleer het iets kan worden raakt Larry echter in de problemen. Vervolgens draaien de rollen om en moet jij met Passionate Patti, op zoek gaan naar de Pulserende Borst-Spieren van Larry...

Larry 3 bracht het adventuregedeelte van deel 2 samen met de pikantere humor van deel 1 en werd een behoorlijke hit. Toch beloofde Al Lowe na het geflopte tweede deel, dat er nooit een Larry 4 zou komen. Al brak zijn belofte niet, hij verzon er alleen iets op.This game has been viewed 1654 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results