Leisure Suit Larry 2
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1988
Multiplayer: PC, Atari ST, Amiga
Minimum System Requirements
Platform: Humoristisch

Description - 
De compete naam van het spel is: Leisure Suit Larry goes Looking for Love (in several wrong places).

Na zijn wilde nacht in Lost Wages staat Larry weer precies waar hij zijn avontuur begon: op straat. Na het kortste huwelijk ooit met discobabe Fawn heeft ook Jacuzzi-Eve hem met hebben en houden buitengezwierd. Nou ja,... als je een breathspray en wat kleingeld een inventory kunt noemen.

Larry doolt dan maar wat rond in een bewolkt Los Angeles en zo worden hem twee dingen in de armen geworpen: een luxe-reis naar een tropisch eiland (een meevaller!) en een supergeheime microfiche waarnaar de slechte communistische Dr. Nonookee op zoek is (een tegenvaller!)

Natuurlijk is Larry zich van geen kwaad bewust. Hij probeert zelfs opnieuw te scoren bij vrijwel al het vrouwelijk schoon dat hij tegenkomt. Zijn ware liefde hoopt hij echter te ontmoeten op het tropisch eiland. Ohja, en heb ik al verteld dat het lot van de wereld in de handen van Larry ligt? Verontrustend inderdaad!

Na veel kritiek besloot Sierra om van Larry 2 een traditioneler adventure te maken. Er zijn dus meer locaties en een echte verhaallijn. Weg zijn de condooms, prostituées en exhibitionisten. Veel Larry-fans waren dan ook teleurgesteld door deel 2. Spijtig, want Larry 2 is een erg onderschat leuk adventure.This game has been viewed 1586 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results