Leisure Suit Larry 1
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: Sierra
Genre: 1987
Multiplayer: PC, Atari ST, Amiga
Minimum System Requirements
Platform: Humoristisch

Description - 
1987, de nacht is nog jong en alles is mogelijk. Tenminste dat hoopt de 40-jarige Larry in het spel Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. De vrijgezel heeft zijn wit polyester kostuum aangetrokken en is erop uit om (eindelijk) zijn maagdelijkheid te verliezen. Zijn zoektocht begint bij een luizige bar met de naam Lefty's.

Help Larry zijn droomvrouwen te versieren, want zelf bakt hij er niets van. Je zult het ganse wapenarsenaal moeten gebruiken: complimentjes, snoepgoed, rode rozen, champagne, diamanten ringen en zelfs je dans'kunst'! Er is overigens maar één plaats in Lost Wages waar je aan geld kunt geraken: het casino. Maar wees voorzichtig: naast hebzucht behoren ook bandieten, roekeloze taxichauffeurs, schietgrage quicky-mart verkopers en AIDS tot de belangrijkste doodsoorzaken in Lost Wages. Je bent gewaarschuwd!

Ook al werd Larry in 1991 in een cartoonesk VGA jasje gestoken, toch blijft de EGA-versie Larry 1 dé tijdloze klassieker. Larry 1 is een spel dat elke adventureliefhebber gespeeld moet hebben. Het is overigens gebaseerd op een nog ouder tekstadventure met de naam Softporn.This game has been viewed 1762 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results