Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Game Info | Cheats | Downloads


Game Details
Developer: LucasArts
Genre: 1991
Multiplayer: PC, Amiga
Minimum System Requirements
Platform: Geheim/Samenzwering

Description - 
Indiana Jones and the fate of Atlantis begint met een cutscene waarin Indiana aan het rondsnuffelen is in de bibliotheek van het Barnett College om een beeld te vinden die ene Mr. Smith graag wil hebben. Als Indiana Jones het beeld laat zien, trekt Mr. Smith een pistool en probeert hij er met het eeuwenoude voorwerp vandoor te gaan. Na een kort handgemeen weet Mr. Smith te ontsnappen, maar hij laat wel zijn jasje liggen. Via het paspoort van de zogenaamde Mr. Smith komt Indiana erachter dat de echte naam van dit mysterieuze personage Klaus Kerner is, een agent van het "Third Reich". Een Nazi dus. Blijkbaar zijn de Nazi's ge´nteresseerd in iets wat met dat beeld te maken heeft..

In de jas zat ook nog een tijdschrift met een artikel over Indiana en Sophia Hapgood tijdens een opgraving in IJsland, zo'n tien jaar geleden. Indiana reist gelijk naar New York om te kijken of Sophia in de problemen zit. Dit is gelukkig niet het geval. Sophia is nu een psychologe geworden, maar ze weet Indiana wel belangrijke informatie te vertellen. Ze vermoedt dat Klaus Kerner het geheim van orichalcum probeert te ontrafelen. Orichalcum is een mineraal dat werd gebruikt in Atlantis. En als de Nazi's er interesse in hebben, zal dat vast niet voor goede doeleinden zijn. Daarom gaan Indy en Sophia samen op pad om de Nazi's tegen te houden in hun zoektocht naar Atlantis.

Het extra leuke aan dit spel is dat je in het begin tussen drie verschillende speelstijlen kunt kiezen. Je kunt kiezen tussen Vecht modus, waar je je al vechtend door het spel moet ziet te slaan. Een andere optie is de Team modus, waar je samen met Sophia het spel probeert uit te spelen. Het laatste is de Puzzle modus, waar je je hersens vooral bij moet gebruiken. En elk van de drie keuzes levert een ander spel op. Dat is dus drie spellen in een!This game has been viewed 1851 times.

 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results