Review Tales of Monkey Island Episode 4
10 Nov 2009 door Sneaker
Het einde van de Tales of Monkey Island serie van Telltale Games komt in zicht. Het vierde deel moet natuurlijk de opzet zijn voor wat hopelijk een fantastische finale gaat worden. <br /><br />Het einde van het derde deel liet ons zien hoe Guybrush alsnog gevangen werd genomen door Morgan om uitgeleverd te worden aan La Singe. Maar met een titel als The Trial and Execution of Guybrush Threepwood moeten we ons afvragen of onze held de finale �berhapt wel gaat mee maken.<br /><br />Heeft Telltale Games zichzelf weer overtroffen? Of gaan we met een sisser de finale in? Je leest het <a href="http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=98">hier</a> in onze review.
Berichten: (3)


Door Marjo @ 11 Nov 2009 10:29 am
Inderdaad is deze aflevering de minste van de vier, als het gaat om puzzels en dialogen. En alles in het donker laten afspelen vond ik ook geen goede keus. &#039;s Nachts ingespannen turen naar je scherm bij een horror-spel verhoogt de sfeer, maar op een zonnige zondagmiddag lachen met Guybrush, terwijl je nauwelijk iets ziet, is minder leuk. <br />Overigens...waar is het lijk van Morgan gebleven???

Door Sneaker @ 11 Nov 2009 05:32 pm
Grappig dat je het zegt, maar daar zat ik ook naar te kijken. Omdat ik een review exemplaar heb, ging ik ervanuit dat het een bug was en ik heb Telltale Games hier ook van op de hoogte gesteld. Maar schijnt dan toch geen bug te zijn.

Door Sneaker @ 11 Nov 2009 05:37 pm
Lees overigens de meest wildste complottheoriŽn. Van Morgan die naar de &#039;afterlife&#039; is gegaan, van Morgan die helemaal niet dood is tot Morgan die een handlanger van LeChuck is. Waarschijnlijk zien we het in de volgende episode.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results