The Colour of Murder gereleased
29 Oct 2008 door Sneaker
Het vijfde deel van de Carol Reed serie, The Colour of Murder, is gereleased. <br /><br />In dit deel wordt Carol Reed gevraagd om de vermiste zoon van een buurman op te sporen. De vader vermoedt dat zijn zoon iets te maken heeft met een moord. Carol gaat op onderzoek uit om het mysterie op te lossen. Een mysterie dat bijna 100 jaar terug gaat.<br /><br />Het spel is onder andere te koop via de <a href="http://www.mdna-games.com/Colour/about.htm" target="_blank">offici�le site</a> van MDNA Games voor 15,95 Dollar (exclusief verzendkosten). Twijfel je nog? Download dan <a href="http://www.mdna-games.com/Colour/demo.htm" target="_blank">hier</a> de demo.
Berichten: (2)


Door margaret @ 31 Oct 2008 11:18 am
er worden wel degelijk verzendkosten berekend. te weten 4 dollar. wel firstclass shipping zoals dat zo mooi heet. ik was omgerekend in euro&#039;s 19.95 kwijt. ik wacht nu op de postbode. heb bericht gehad 2 dagen geleden dat het spel is verstuurd. helaas kon je voorheen rechtstreeks bij de makers bestellen en had je de game in huis op de releasedatum. nu moet je helaas het spel uit amerika laten komen, dus duurt altijd veel langer. hoop dat het spel dit weekend in de bus valt.

Door Sneaker @ 31 Oct 2008 11:43 am
Ik bedoelde meer dat de prijs die ik noemde exclusief verzendkosten is (omdat het spel binnenkort ook te downloaden is van onder andere Big Fish Games. <br />Maar ik heb het woord zonder aangepast in exclusief. Is wat duidelijker. <br /> <br />Overigens is het spel weer genieten. De muziek en beelden blijven prachtig. De locaties die je bezoekt zijn groter dan ooit tevoren en je komt weer een hoop interessante dingen te weten.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results