Uru Live weer "Live"?
05 Jul 2008 door Dave
Cyan Studios heeft plannen om het universum van Myst weer online te brengen. Hierover praatte Rand Miller met <a href="http://www.spokesmanreview.com/blogs/txt/archive/?postID=6114#more" target="_blank">SpokesmanReview</a>. Een releasedatum is nog niet bekend.<br /><br />De geschiedenis van deze online adventure is niet zo succesvol. Na de tegenvallende resultaten van <b>Uru: Ages Beyond Myst</b> besloot uitgever Ubisoft het spel niet meer online te ondersteunen. Hierna werd het spel opnieuw gelanceerd bij GameTap onder de naam <b>Myst Online: Uru Live</b> en werd een jaar lang regelmatig nieuwe content uitgebracht. Door tegenvallende verkoopcijfers werd ook hier de stekker eruit getrokken.<br /><br />Nu wil Cyan het spel weer online gooien op hun eigen servers. Gebruikers betalen een klein bedrag (per 6 maanden "wellicht" 25 dollar), waarmee Cyan de servers mee kan onderhouden. Nieuwe content zal niet door Cyan zelf ontwikkeld worden, maar het plan is om de gebruikers eigen content te laten maken en toe te voegen aan het spel.
Berichten: (2)


Door tsa @ 05 Jul 2008 01:51 pm
Dat is goed nieuws zeg. De Myst gemeenschap is wel heel bijzonder. Ik denk niet dat er een andere serie spellen is die zo&#039;n trouwe schare fans hebben, die het geduld hebben om jarenlang te wachten op iets nieuws, en zelfs blij zijn als hetzelfde opnieuw wordt uitgebracht!

Door Anonymous @ 05 Jul 2008 02:29 pm
Inderdaad, de Myst fans zijn trouw en hebben ondanks alle tegenslagen altijd achter het product gestaan. <br /> <br />Ik moet zeggen dat ik de inspanningen van Miller ook wel kan waarderen. Myst blijft zijn kindje en hij blijft er na al die jaren nog steeds mee bezig. Andere mensen hadden waarschijnlijk de handdoek in de ring gegooid en het niet nog een derde keer online gebracht :)

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results