Trailer Leisure Suit Larry: Box Office Bust
19 Feb 2008 door Sneaker
Een tijdje terug vertelden we jullie al dat er een nieuwe Larry spel komt, Leisure Suit Larry: Box Office Bust. <br /><br />Nu is er een trailer vrijgegeven. Voorlopig is die alleen nog maar te bekijken op de site van <a href="http://www.gametrailers.com/game/6216.html" target="_blank">Gametrailers</a>. <br /><br />De offici�le site staat ook online en is <a href="http://leisuresuitlarry.com/site.html" target="_blank">hier</a> te bekijken. Er zijn al een aantal screenshots te bekijken. Zoals de titel al doet vermoeden, worden vooral films en bekende figuren in de maling genomen, maar ook games worden niet gespaard. De trailer en de screenshots geven hier alvast een voorproefje van.
Berichten: (4)


Door Anonymous @ 19 Feb 2008 11:36 pm
Grafisch ziet het er echt niet zo slecht uit. <br /> <br />Weet iemand overigens van welk deuntje dat pianoriedeltje aan het begin van de trailer is. Het ligt op het puntje van mijn tong, maar ik kom er maar niet op... Heel frustrerend.

Door Anonymous @ 19 Feb 2008 11:40 pm
Ah, laat maar. Het is: Mad World. Mooi liedje :)

Door Sneaker @ 19 Feb 2008 11:45 pm
Trailer is overigens een parodie op de trailer van Gears of War. <br /> <br />http://www.youtube.com/watch?v=TFnsjDDnLck

Door Anonymous @ 20 Feb 2008 12:45 am
Ik zie het ja :) <br /> <br />En natuurlijk Thriller van Michael Jackson..

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results