Nieuw Forum
17 Dec 2007 door Dave
We hebben ons forum een upgrade gegeven naar een nieuwe versie (PHPBB 3.0). De reden hiervoor is dat het oude forum steeds meer last kreeg van spambots. Bovendien heeft deze nieuwe versie meer mogelijkheden voor de gebruiker en de beheerder en is hij veiliger.<br /><br />We hebben dit moment aangegrepen om wat andere veranderingen door te voeren voor het forum. Zo bestaat de Artikelen Feedback niet meer (reageren op artikelen kan natuurlijk altijd nog, bijvoorbeeld in Site Feedback). <br /><br />Een volledige lijst met de nieuwe mogelijkheden wil ik binnenkort in Forum Feedback posten, maar voor nu kunnen jullie zelf nog even rondkijken. Als jullie fouten tegenkomen, vragen hebben of andere problemen hebben, aarzel dan niet en post het of mail ons! (Dave {at} adventure-island.nl)
Berichten: (7)


Door tsa @ 18 Dec 2007 07:29 am
De letters van het forum zijn wel een beetje groot geworden... alle tekst loopt van mijn window af. En ik kan niet in het Firum feedback gedeelte :) Verder ziet het er netjes uit.

Door margaret @ 18 Dec 2007 07:32 pm
forum ziet er een stuk overzichtelijker uit. alles is prima te vinden.

Door margaret @ 18 Dec 2007 07:36 pm
kan alleen niet inloggen op forum feedback. heb geen permissie las ik. kan iemand uitleg geven of wij als forumgangers en geregistreerd wel dit forum kunnen bezoeken? met dank.

Door Anonymous @ 18 Dec 2007 08:50 pm
Hallo Margaret en Tsa, jullie hebben natuurlijk gewoon toegang tot forum feedback. Er zal iets fout gegaan zijn bij het overzetten. <br /> <br />Ik denk dat ik het weer goed heb gezet, maar zouden jullie even voor me kunnen kijken? <br /> <br />Tsa: Bedoel je dat je naar rechts meot scrollen om het forum helemaal te lezen? Ik zal even kijken wat ik kan doen, want hij staat nu inderdaad op 960 pixels in de breedte en het kan zijn dat sommige mensen een kleinere resolutie hebben. IK zal kijken of ik het forum niet op procenten kan zetten, zodat hij altijd 90% van je schermbreedte inneemt of iets dergelijks...

Door tsa @ 19 Dec 2007 07:38 am
Dave, ik moet inderdaad naar rechts scrollen om alles te kunnen lezen. De letters van het forum zijn ook veel groter dan van de homepage, en dat staat een beetje raar. <br />Ik kan nu idd weer in de forum feedback kijken, dank!

Door Margaret @ 19 Dec 2007 10:51 am
alles werkt nu perfekt. bedankt voor de snelle reaktie en prettige feestdagen toegewenst voor alle beheerders, medewerkers en forumlezers.

Door Anonymous @ 21 Dec 2007 03:14 am
Hartelijk dank! <br /> <br />En het forum is nu als het goed is voor iedereen zonder te hoeven scrollen te lezen :)

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results