Home > Downloads > Demo's

Hier vind je verscheidene demo's van nieuwe en oude Adventures. Zo kun je voordat je besluit een adventure te kopen, eerst even kijken hoe hij eruitziet en hoe hij speelt. Vanwege een beperkte ruimte op de eigen server zullen voornamelijk zullen niet alle demo's op de eigen server staan, maar zullen deze (vooral van grotere demo's) voorzien zijn van een link naar de officiële site van de ontwikkelaar, waar je demo van kunt downloaden.

Klik op het plaatje bij het spel om het spel te downloaden of naar de officiële site te gaan vanwaar je de demo kunt downloaden. Je kunt op de naam van het spel klikken om naar het desbetreffende spelfiche te gaan op deze site. Om erachter te komen hoe groot het bestand is houd je even de muis boven het plaatje..

 

37 mb

Alida

Een succesvolle band kopen een eiland met voor ieder lid een eigen stukje. Door ruzie en tweespalt vertrekken ze echter een voor een. Wanneer de manager ze na jaren weer bij elkaar wilt brengen verdwijnt Arin.

162 mb

Amerzone

Ga op zoek naar het Heilige Ei van de Witte Vogels, om zo de kwade tijding voor de indianen te weerhouden. Een gewldig avontuur door de Jungle van Amerzone.

33,5 mb

Arthurs Knights Chapter 1: Origins of Excalibur

Ga op pad als Bradwen, de bastaardzoon van de koning op pad om je rechtmatige plaats op te eisen aan de Ronde Tafel. Je kunt dit verhaal spelen als Christelijke of Keltische Ridder..

129 mb

Aura

Ga in dit Mythische avontuur op zoek naar de vier magische ringen door vier verschillende werelden te ontdekken..

1,22 mb

Discworld 1

Een Adventure, gebaseerd op de knotsgekke wereld van Terry Pratchet.

275 MB

Echo: Secrets of the Lost Cavern

Een nieuw spel van Kheops Studios die eerder Return to Mysterious Island maakte. De Demo is te downloaden vanaf Gamershell. De Officiele Site is www.lostcavern.com

232 mb

Egypt 3: The Fate of Ramses

De Egyptische Farao Ramses bouwt een enorme Obilisk om de Goden te eren, maar hij lijdt aan een ziekte die zeer waarschijnlijk door een vloek is opgedrongen. Zijn lot ligt in de handen van Maia, de jeugdige tovenares, die dit zaakje moet uitzoeken..

837 kb

Gobliiins

Jij helpt de drie goblins BoBo, Dwayne en Hooter, in hun zoektocht naar Niak de Tovenaar om de konings krankzinnigheid te verhelpen.

533 kb

Gobliins 2

Dit keer bestuur je twee goblins: Winkle en Fingus. Iemand heeft de prins ontvoerd en jij moet samen met de twee hilarische goblins het klusje klaren.

1,25 mb

Goblins 3

Je speelt als Blount, een reizende goblin, die verliefd raakt op een goblinnetje. Helaas wordt zij gekidnapt. In je queste om haar terug te brengen kom je vele verassende personages tegen.

Gilbert Goodmate

Help Gilbert Goodmate om de onschuld van zijn grootvader te bewijzen en de beroemde Mushroom terug te vinden.

54,4 mb

Grim Fandango

Los een complot op in het land der doden als Manny Calavera. Grim Fandango is een 3D spel met invloeden van Film Noir en Mexicaanse Folklore.

691 kb

Indiana Jones 4: The Fate of Atlantis

De heroische archeoloog/avonturier Indiana Jones is weer terug! In dit spel zoekt hij uit wat er nou precies gebeurd is met het vermiste eiland Atlantis.

34,8 mb

Indiana Jones 5: The Infernal Machine

Het is het jaar 1947. De Nazi's zijn verslagen, maar de Koude Oorlog is begonnen en Sovjet agenten neuzen rond bij de ruïnes van de Toren van Babel. De CIA wil dat Indiana Jones uit gaat zoeken wat er precies aan de hand is.

Indiana Jones 6: The Emperors Tomb

Indiana Jones wordt gevraagd dwars door Azië te trekken op zoek naar een artefact dat de krachtigste in de wereld zou zijn. In zijn zoektocht moet Indy de Nazi's van zich af proberen te houden die ook op zoek zijn naar dit geheimzinnige object.

98,4 mb

Jack the Ripper

Beleef samen met de jonge reporter Jimmy Palmer de kat en muisspelletjes met de illustere moordenaar Jack the Ripper in New York...

470 kb

Loom

Jij speelt Bobbin Threadbare, een 17-jarige jongeman van het Gilde der Wevers. De Oudsten van het Gilde worden omgetovert in zwanen en het is aan Bobbin om het gilde van ondergang te behoeden en de Oudsten hun normale gedaanten terug te geven.

686 kb

Lucasarts Sampler Pack

In dit pakketje van LucasARts zitten drie demo's.. Een demo van Loom, een demo van Monkey Island 1 en een demo van Indiana Jones and the Last Crusade (ook wel Indiana Jones 3).

170 kb

Maniac Mansion

De vriendin van Dave Miller, Sandy, is ontvoerd door de gestoorde Dokter Fred Edison. Dave en twee vrienden (die je zelf kunt kiezen uit een lijstje van zes personen) gaan het huis van deze gekke professor in om Sandy te bevrijden.

1,05 mb

Maniac Mansion 2: Day of the Tentacle

Bernard krijgt een wanhopige brief van Tentakel Groen. Hij vertelt dat Paars heeft gedronken van zwaar vergiftigd, radioactief water en hierdoor het plan heeft gekregen om de wereld te veroveren......

224 kb

Monkey Island 1

In dit eerste deel van de serie speel je Guybrush Threepwood die de wens heeft om een machtige piraat te worden. Om dit te worden moet hij drie taken volbrengen. Het ehte

1,66 mb

Monkey Island 2

Na het verslaan van LeChuck in het vorige deel, is Guybrush nu op zoek naar de fabelachtige schat BigWhoop. Bij deze zoektocht komt hij voor vele verassingen te staan.

Monkey Island 3

Guybrush is ontsnapt uit Big Whoop en stort zich meteen op zijn volgende avontuur: hij vraagt Elaine ten hyuwelijk. Helaas doet hij dit met een vervloekte ring, waarna hij weer moet proberen de vloek ongedaan te krijgen.

Meerdere Formaten

Monkey Island 4

Na hun huwelijksreis komen Guybrush en Elaine erachter dat er vreemde dingen gebeuren in het Caribische gebied. En een Ausrtalische mediamagnaat is niet eens de grootse zorg..

Myst 4

Atrus, de man die je vanaf het begin erbij haalde, overlegt met zijn vrouw Catharine wat er gedaan kan worden met hun beider zoons die beide vastzitten. Dan is er plotseling een explosie en is Yeesha, de dochter van Atrus en Catharine verdwenen. Atrus schakelt hierna jouw hulp in.

18 mb

Mystery of the Mummy

Een Sherlock Holmes avontuur. Ga op zoek naar een verdwenen archeoloog en een waardevolle mummy als de beroemde meesterdetective Sherlock Holmes.

47,99 MB

Rhem 2

Dit vervolg op Rhem is wederom in ontwikkeling door een man, Knut Müller. Deze zelfstandig werkende man heeft na zijn eerste deel het verhaal weer opgepakt en de twee hoofdpersonen Zetais en Kales gaan weer op avontuur.

188 MB

Runaway

Brian wordt op de hielen gezeten door een stel gangsters van de maffia. Zijn wanhopige vlucht, samen met de mysterieuze stripper Gina, brengt hem in contact met een reeks merkwaardige figuren die niet altijd het beste met hem voorhebben.

1,01 mb

Sam and Max

Sam en Max zijn twee prive-rechercheurs die in dit doldwaze spel op zoek gaan naar Bruno en daarvoor door heel de VS reizen.

181 MB

Sentinel: Descendants of Time

De beschaving van de Tastanen is jaren geleden uitgestorven. Hun enige overblijfselen zijn mysterieze grotschilderingen. Sommigen geloven dat deze grotten enorme schatten herbergen. Jij neemt de rol van Beni, die achter het geheim van de grotten wil komen...

151 mb

Schizm 2

Sen wordt wakker in een ruimteschip dat op het punt staat de oneindige ruimte in te zweven. Het is een straf, maar Sen kan niet bedenken wat hij heeft gedaan. Hij ontsnapt en gaat op zoek naar zijn mensen op een verwoeste planeet.

167 MB

Still Life

Victoria McPherson is een jonge, talentvolle FBI agent die bezig is een zaak van een seriemoordenaar op te lossen. Er zijn nu al vijf mensen vermoord en nog steeds is er gebrek aan goede aanwijzingen. Victoria wordt er moe en gestresst van....

85 mb

Syberia 2

Kate zoekt samen met Hans Voralberg en Oscar, de automatron naar Syberia. Dit legendarische oord zou de enige plaats zijn waar er nog mammoeten leven..

67,8 MB

Westerner

Dit is het vervolg op 3 Skulls of the Toltecs. The Westerner (in de Verenigde Staten Wanted: A Wild West Adventure genoemd) is een adventure met enkele kleine spelletjes erin. Het volgt wederom Fenimore Fillmore, die we kennen van 3 Skulls of the Toltecs