Registreren    Inloggen    Forum    Zoeken    Help

Forumoverzicht » Adventures » Adventures Algemeen




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 17 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: di maart 17, 2009 12:09 am 
Offline
Globale Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za maart 14, 2009 12:53 pm
Berichten: 21
Woonplaats: Zeeuws-Vlaanderen
Hoi iedereen,

Ik zat me af te vragen of er nog meer mensen zo erg uitkijken naar het spel van Wallace and Gromit.
Het spel ziet er echt goed uit en de karakters zijn echt heel goed over genomen; tot in de kleiveegjes toe! :-)
Ik ben heel erg benieuwd hoe het verhaal gaat zijn!
Ik vond de films altijd zo leuk in elkaar zitten.

Het is trouwens echt jammer dat toen die studio afgebrand is he!
Ik heb dat toen van een toenmalig collega gehoord, weet verder niet hoe het is afgelopen, of nou ja wel dat ze er mee gingen stoppen; in iedergeval voor een tijdje.

Maar ja doormiddel van dit spel kan mijn honger naar meer 'w&g' redelijk gestild worden!

Om de vraag even (vooral voor mijzelf) op te noemen;
Wie kijkt er ook zo uit naar het nieuwe spel van wallace and gromit en wat verwachten jullie ervan?

_________________
Groet,

afteryard (heb het er maar als onderschrift bij gezet :P)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: di maart 17, 2009 10:54 am 
Offline
Reiziger

Geregistreerd: do dec 25, 2008 7:50 pm
Berichten: 98
het lijkt mij ook erg leuk, weet jij toevallig wat de systeem eisen zijn voor dit spel of is het weer zo'n "zwaar" spel dat ik het weer niet met mijn eenvoudige pc-tje kan spelen?


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: di maart 17, 2009 11:04 am 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo okt 23, 2005 2:19 pm
Berichten: 3963
Woonplaats: Rotterdam
De systeemeisen zijn:
Citaat:
System Requirements:
Operating system: Windows XP / Vista
Processor: 2.0 GHz or better (3 GHz Pentium 4 or equivalent recommended)
Memory: 512MB (1GB recommended)
Video: 64MB DirectX 8.1-compliant video card (128MB recommended)
Sound: DirectX 8.1 sound device
DirectX®: Version 9.1 or better


Probeer anders eerste de demo uit (zie nieuwsbericht op de hoofdpagina).

Overigens kunnen jullie spoedig mijn review verwachten (zodra de launch is).

_________________
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

TKA: (NEW: Broken Sword 2, Light and Darkness The Prophecy)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: di maart 17, 2009 1:49 pm 
Offline
Globale Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za maart 14, 2009 12:53 pm
Berichten: 21
Woonplaats: Zeeuws-Vlaanderen
Nou die systeemeisen zijn goed te doen zo te zien!
Ik zal de demo binnenkort eens proberen...eerst mijn taken doen ;-)

Groet,

Sean

_________________
Groet,

afteryard (heb het er maar als onderschrift bij gezet :P)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: wo maart 18, 2009 12:35 am 
Offline
Globale Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za maart 14, 2009 12:53 pm
Berichten: 21
Woonplaats: Zeeuws-Vlaanderen
even een kleine bump.
heeft iemand hier de demo al kunnen spelen?

Ik heb het vandaag nogal druk gehad dus het lukte niet echt.

Zo ja hoe was het?

_________________
Groet,

afteryard (heb het er maar als onderschrift bij gezet :P)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: wo maart 18, 2009 5:09 pm 
Offline
Reiziger

Geregistreerd: do dec 25, 2008 7:50 pm
Berichten: 98
Sneaker schreef:
De systeemeisen zijn:
Citaat:
System Requirements:
Operating system: Windows XP / Vista
Processor: 2.0 GHz or better (3 GHz Pentium 4 or equivalent recommended)
Memory: 512MB (1GB recommended)
Video: 64MB DirectX 8.1-compliant video card (128MB recommended)
Sound: DirectX 8.1 sound device
DirectX®: Version 9.1 or better


Probeer anders eerste de demo uit (zie nieuwsbericht op de hoofdpagina).

Overigens kunnen jullie spoedig mijn review verwachten (zodra de launch is).


ik heb de demo geprobeert maar de cursor gaat te traag dus ik denk dat het bij mij niet werkt. ( het lijkt wel of de cursor in de stroop zit)
Het is geen echte poin t and click game blijkbaar?, je moet de caracters met de arrows voortbewegen.
Vraagje.... is het juist dat als ik de demo goed kan spelen, ik de off. versie ook kan spelen? Iemand zei me altijd eerst de demo te proberen, mocht dit goed gaan kan ik er gerust op zijn dat het off. spel voor mij ook te doen was. Is dit Waar???


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: wo maart 18, 2009 10:44 pm 
Offline
Globale Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za maart 14, 2009 12:53 pm
Berichten: 21
Woonplaats: Zeeuws-Vlaanderen
Hoi Linda,

meestal klopt het wel, maar soms is het ook zo dat de demo en het officiële spel wel eens kunnen verschillen qua hoe het zich gedraagt met je systeem.

Ook zijn er soms nog wel (zeker als het de cursor betreft) wat kleine veranderingen aan te brengen in de codes van het spel.
Ik zal straks nog even voor je kijken of er iets is te vinden.
Je kan desnoods ook zelf even googlen.

*edit* ik kon zo in de gauwigheid niets vinden, als iemand anders een oplossing weet kan diegene het dan vertellen? (als er überhaupt een oplossing voor is).

_________________
Groet,

afteryard (heb het er maar als onderschrift bij gezet :P)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: wo maart 18, 2009 11:58 pm 
Offline
Reiziger

Geregistreerd: do dec 25, 2008 7:50 pm
Berichten: 98
grappig, soms is het erg verwarrend. Ik speel normalerwijze mijn games op mijn laptop ( omdat ik die overal heen kan sjouwen) mijn laptop kan niet meer aan dan 1.6GHz dan heb je het wel gehad dus games waar 2 GHz wordt gevraagd zijn voor mij niet te doen. Heb laatst een game (Simon the socerer 4) van iemand overgenomen die vraagt min syst. 2 maar beter is het deze te spelen op 2.8. Ik had vergeten te kijken en was al halverwege dit spel toen ik op de box las dat ik eigenlijk dit spel helemaal niet spelen kon. :? :? :? . Ik had Ankh 1 en 2 en had Akh 3 gekocht in de veronderstelling dat deze ook 1.5 was en kwam er achter dat deze min 2.4 vraagt, niet te spelen dus, het was net slow motion. Boven heb ik nog een PC staan die doet XP 2.6 GHz met een memory van 504 MB ram. Dit is een Fujitsu Siemens. Je zou dus denken dat ik hier de Ankh 3 wel op zou kunen spelen, nu mooi niet, het liep helemaal vast. Dus ik dacht, zal wel aan de Memorycard liggen, deze vervangen, de processor is goed genoeg. Helaas dat ging ook niet door, het blijkt dat ( en dat is mij ook maar verteld) als ik de memorycard vervang voor een hogere toch deze niet goed kan werken met de processor. (???)
Waar of niet waar. Ik zelf heb geen idee. :?


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: do maart 19, 2009 12:37 am 
Offline
Globale Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za maart 14, 2009 12:53 pm
Berichten: 21
Woonplaats: Zeeuws-Vlaanderen
Hey Linda,

Ja met spellen ligt het er maar net aan hoe het geprogrameerd is.
Om een voorbeeld te geven: De Sims 2 draait geweldig op mijn pc, een pc die al wat ouders is qua videokaart (ati x850 voor veel spellen nog goed te doen) en bij mijn moeders laptop met betere hardware loopt het voor geen meter, andere spellen ook niet.
Laptops zijn oorspronkelijk ook niet bedoeld om op te spelen, maar wat het ook is, ik had zojuist de demo gespeeld van w&g (op mn moeders laptop) en zag dat ik het zelfde probleem had als jij.
Nu vermoed ik, maar dat kan ik nog niet met alle zekerheid zeggen, dat het wel goed draait op mijn eigen pc (degene waar ik nu op zit in mijn huis).
De reden waarom ik dat vermoed is omdat dit ding draait op windows xp en mijn moeders laptop op vista.
Uit ervaring van mezelf en van andere (ook op hele spelpc's) is dat vista gewoon echt niet goed werkt met spellen.
Ik vind het een verschrikkelijke fout die microsoft eerst maar eens recht moet gaan zetten alvorens ik ook nog maar 1 windows koop.
Maar goed al dit gepraat over micro$oft helpt niet mee met je vraag :P
Daarom nu een vraag over je laptop, loopt het op vista?
Zo ja, dan is de kans groot dat het daaraan ligt, zoals ik daarnet zei, zal ik het morgen uittesten op mijn eigen pc.
Ik moet nu naar bed want ik moet er vroeg uit voor werk.
Als je morgen middag tussen 2 en 4 kijkt bij deze thread dan zal ik mijn bevindingen erop hebben gezet.

Ik hoop dat ik je een beetje kan helpen want ik weet hoe vervelend het is als je naar een spel uitkijkt en je kan het technisch gezien draaien maar het loopt dan toch niet lekker.

nog een laatste vraag, wat bedoel je met de 'memory card', het werkgeheugen?

_________________
Groet,

afteryard (heb het er maar als onderschrift bij gezet :P)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: do maart 19, 2009 1:34 am 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo okt 23, 2005 2:19 pm
Berichten: 3963
Woonplaats: Rotterdam
Op mijn laptop (dik vijf jaar oud) met een Celeron M Processor werkt de demo op het laagste niveau prima, de muis aanwijzer liep wel iets langzamer dan ik gewend ben, maar verder ging alles uitstekend. Boven op de hoofd PC loopt de demo en de rest perfect in het hoogste niveau.

Mijn systeem:
- 3 GHz P4 (socket 478)
- 2 GB intern geheugen
- 512 MB grafische kaart (HD3650)
- Windows XP

_________________
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

TKA: (NEW: Broken Sword 2, Light and Darkness The Prophecy)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: do maart 19, 2009 11:09 am 
Offline
Reiziger

Geregistreerd: do dec 25, 2008 7:50 pm
Berichten: 98
mijn laptop ( asus x5R series) liep op Vista, aangezien ik er niet blij mee was heeft mijn zoon er XP op geinstaleerd. Laptop doet het verder prima. Verdere gegevens zijn; processor intel (r) celeronM cpu 520 - CPU 1.60 GHz - Geheugen 896 MB Ram - Direct X 9.0 c - 1280 x 800 ( 32 bit) 60 Hz Totaal geheugen 256 MB.
Boven heb ik een 5 jr oude pc staan die is 2.60 GHz - Geheugen 504 MB, op beide kan ik Ankh 3 NIET spelen, in middels heb ik het spel niet meer maar het wordt nu wel gespeelt op een PC die XP loopt : gegevens van deze PC zijn, 1.6 GHz - 512 MB - merk Processor AMD 2800 - aparte videokaart 128 MB. Volgens eigenaar deze PC ligt het meer aan de kwaliteit van de videokaart dan de GHz. :?:
ps, memorycard is geheugen.


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: do mei 28, 2009 5:40 pm 
Offline
Adventure Hero
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma jul 05, 2004 3:29 pm
Berichten: 1283
Woonplaats: Cheese City
Goed, eindelijk gespeeld op Xbox Live.
De stem van Wallace was op het begin even wennen, viel later wel mee (alhoewel de originele stem alsnog vele malen beter is)
Besturing was ook even wennen met de xbox controller.
Voor de rest hadden ze de sfeer echt heel goed te pakken. Ook de verhaalopbouw was prima en net zoals een van de shorts. Ben heel benieuwd naar de volgende episode

_________________
...met mijn kop!


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: do mei 28, 2009 8:25 pm 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo okt 23, 2005 2:19 pm
Berichten: 3963
Woonplaats: Rotterdam
Hoe is de besturing? Is het op de Xbox zo dat je het karakter direct bestuurt met de analoge stick? Pijltjestoetsen op het toetsenbord speelde nogal vreemd en het lijkt me dus ideaal voor vooral de Wii. Lopen met de nunchuck kijken met de remote.

_________________
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

TKA: (NEW: Broken Sword 2, Light and Darkness The Prophecy)


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: do mei 28, 2009 9:07 pm 
Offline
Adventure Hero
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma jul 05, 2004 3:29 pm
Berichten: 1283
Woonplaats: Cheese City
Het lopen ging opzich wel goed met de linker analoge stick, ik vond ze wel een beetje snel lopen, dat mocht wel iets langzamer

kijken doe je met de rechter analoge. Dit vond ik een beetje onhandig omdat je geen cursor hebt en dus het idee hebt dat de items willekeurig worden geselecteerd. Gelukkig kun je met de schouderknoppen elk item in beeld van links naar rechts afgaan, dat vond ik een stuk handiger

Op de Wii... ik weet het niet... lijkt me een beetje dubbelop om te lopen met een analoge stick terwijl je dan ook nog eens point & click style bezig bent...

_________________
...met mijn kop!


Omhoog 
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Wallace and Gromit
 Bericht Geplaatst: do mei 28, 2009 9:48 pm 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo okt 23, 2005 2:19 pm
Berichten: 3963
Woonplaats: Rotterdam
Dus je kijkt met de andere analoge stick. Lijkt me inderdaad een vreemd gevoel zonder cursor. Maar klinkt een beetje als Broken Sword op de GBA. Wisselen met de schouderknoppen was lekker handig.

Denk dat wel op de Wii zou kunnen werken. Met Mario Galaxy lukt het ook (al is dat natuurlijk een platformer), al gebruik je hier dan de remote om de items aan te wijzen. Maar volgens mij heeft Telltale Games hem nog niet aangekondigd voor de Wii.

_________________
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.

TKA: (NEW: Broken Sword 2, Light and Darkness The Prophecy)


Omhoog 
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 17 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Forumoverzicht » Adventures » Adventures Algemeen


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

 
 

 
Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
cron
phpBB.nl Vertaling