Undercover op de DS
05 Oct 2006 door Dave
In Duitsland is de adventure Undercover: Operation Wintersun inmiddels uitgebracht. En vandaag heeft uitgever Anaconda een prequel aangekondigd voor dit spel op de Nintendo DS met de titel Undercover: Dual Motives.<br /><br />Dit spel zal zich dus afspelen voor Undercover: Operation Wintersun. Je speelt in Dual Motives als de fysicus en tevens spion Dr. John Russell. Hij onderzoekt een zaakje bij een Brits onderzoekscentrum. Tevens kun je spelen als Audrey, de secretaresse van de directeur van het onderzoekscentrum. <br /><br />Undercover: Dual Motives zal rond Maart 2007 uitkomen.<br /><br />Overigens heeft AdventureGamers.com de eerste screenshots online staan. Deze zijn <a href="http://www.adventuregamers.com/screenshot.php?id=6088&article=0" target="_blank">hier</a> te bekijken.
Berichten: (4)


Door Sneaker @ 05 Oct 2006 05:13 pm
Vet, Vet, Vet. Ik ken heel het spel niet, maar als het op de DS uitkomt is het altijd goed. Ben benieuwd hoe dit er uit komt te zien.

Door vanya @ 05 Oct 2006 10:30 pm
Woohoo <br />Heb de demo van het PC-spel gespeeld en nog wat achter de schermen gezien bij een grote beurs, dat was al tof. Nu ook nog een prequel op de DS. :)

Door Sneaker @ 05 Oct 2006 11:33 pm
Ik het het nieuwsbericht even aangepast Dave. AdventureGamers heeft wat screenshots online staan. Ziet er goed uit.

Door Anonymous @ 07 Oct 2006 05:20 pm
De screens zien er inderdaad goed uit :)

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results